Gouden driehoek set voor edelsteenwater

Koop dit product en verdien 0 Crystal points

Gouden driehoek set voor edelsteenwater

Verdien 0 Crystal points
4.00

Op voorraad

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst
Category:
Deel dit product:

Leuk klein setje van de gouden driehoek stenen om edelsteenwater te maken. Wordt uit voorraad geleverd in een organza zakje. Ook heel leuk om iemand kado te doen.

Edelstenenwater, ken jij het al?

Het maken van edelstenenwater is een gebruik dat wereldwijd door veel mensen wordt gedaan en met deze leuke stenenset wordt dat wel heel makkelijk. Zo kun je iedere dag de mooie energie van de stenen met je meenemen naar bijvoorbeeld je werk of thuis in/naast een karaf of glas water. Ik vind het water persoonlijk nèt even wat frisser dankzij de energie van de stenen.

Waarom zou je edelstenenwater drinken?

De energie van de stenen kan je natuurlijk met je meedragen dm.v. een hangertje of een losse steen. Zet ze in huis voor een fijne sfeer of op je nachtkastje voor bijvoorbeeld een fijne nachtrust. Maar door water te infusen met de energie van stenen, ga je stenen op een bijzondere manier in je dagelijks leven inzetten.

Water is veranderlijk qua energie en is beïnvloedbaar door de energie van stenen. Veel mensen voelen het verschil, al is het natuurlijk ook zo dat er ook mensen zijn die dat niet voelen. Hoe dan ook is een kwestie van zelf voelen en ervaren. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat stenen werken… Maar als je niet zou geloven dat ze zouden werken zou je überhaupt niet in de webwinkel van Dyona rondkijken. 😉

De gouden driehoek is een must have

Wanneer iemand mij vraagt welke stenen eigenlijk thuishoren in een verzameling is dat bij mij sowieso altijd de gouden driehoek. De gouden driehoek bestaat uit drie prachtige stenen, namelijk amethist, bergkristal en rozenkwarts. De gouden driehoek dankt haar naam aan de complete energie die deze drie stenen samen hebben. Liefde, inzicht, balans en harmonie. Door de energie van deze drie stenen te laten infusen met het water, krijg je dus een vitaliserend en zacht water.