Er zijn een aantal aanpassingen geweest op de webshop, klik hier om de overzicht opnieuw te laden.

10 jaar geleden begon ik mijn spirituele Zelf te ontdekken. Ik leerde veel uit boeken en van het internet. Maar wat het meest naar voren kwam was dat ik moest gaan vertrouwen op mijn Intuïtie. Want in die intuïtie zit zoveel wijsheid.

Maar hoe dan?

Dan begint er een zoektocht. Waar zit die intuïtie. Hoe voelt het? Wat kan ik ermee? En wat mij is opgevallen, is dat het een lastige zoektocht is. Je hoort en leest zoveel verhalen. Over hoe het zou ‘moeten’ of wat je natuurlijk vooral niet moet doen.

Inmiddels kan ik je vertellen dat ik het heb geleerd. Het erkennen en vertrouwen op mijn intuïtie. Ik heb geleerd dat als ik iets voel, ik weet waar het vandaan kom én dat ik weet wat ik ermee zou kunnen doen. Ik begrijp mijn intuïtie en ik durf er 100% naar te luisteren. Nee maar echt. 100%. Als ik voel dat ik iets vandaag echt moet doen. Dan doe ik het. Zoals het lanceren van deze cursus. Maar ik voel het ook aan wanneer ik iets niet moet doen. En dat kan zoiets simpels zijn als niet op iets reageren of iets niet kijken.

Mijn intuïtie gebruik ik in mijn dagelijks leven op ieder moment. Hell yes, ik heb zelfs heel Dyona gebaseerd op mijn intuïtie.

En nu wordt het tijd dat ik die kennis en mijn ervaringen ga doorgeven aan jou. En dat heb ik gedaan door middel van een online cursus. Kan je lekker vanuit huis leren hoe jij kan vertrouwen op je intuïtie.

Dit is wat er in de online cursus zit:
– Leren vertrouwen op je intuïtie door te onderzoeken hoe intuïtie werkt en hoe je kan werken met energie.
– Goed leren aarden zodat je altijd met beide voeten op de grond staat. Wat er ook met je energie gebeurd.
– Jezelf kunnen beschermen én jezelf kunnen openstellen voor energie.
– Je zal ontdekken dat je niet alleen bent. Dat het Universum jou helpt. En dat er engelen, gidsen, spirits en krachtdieren zijn om je bij te staan.
– Je gaat leren welke energetische gaven jij hebt: de zienersgaven.

Klik hier om je aan te melden

En dat alles in 4 weken voor €50,-. Het is een basiscursus, dit betekent dat ik je allerlei tools geef om zelf mee aan de slag te gaan. Er zal zoveel informatie gegeven worden dat je veel langer bezig bent dan 4 weken vermoed ik: de cursus is een prachtig startpunt om meer te leren vertrouwen op je intuïtie. Vanaf dat de cursus start tot vèr daarna zal je merken dat je bezig gaat zijn met jouw intuïtie. Een kleine investering voor een grootse transformatie.

Ik ga je niet beloven dat je na 4 weken alles onder de knie hebt.
Of dat je 100% op je intuïtie kunt vertrouwen.
Want zo snel gaat dat niet.
Maar ik beloof je wel dat je na deze 4 weken A. de kennis hebt om te leren vertrouwen op je intuïtie B. kunt werken met energie en je intuïtie en C. je vanaf de start van de cursus je spiritueel gaat ontwikkelen.
Ik geef je de tools die je nodig hebt en jij kan ermee aan de slag. Want zo werkt dat met spirituele ontwikkeling.

Klik hier om je aan te melden