Energy oil MIRACLE

Koop dit product en verdien 1 Crystal points
Out of stock!

Energy oil MIRACLE

Verdien 1 Crystal points
17.00

Uitverkocht

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst
Deel dit product:

De energy oils van Dyona zijn een prachtige spirituele ondersteuning voor iedereen*. Iedere olie is met de hand samengesteld voor specifieke situaties, gedachten en rituelen. Rol ze op de huid, op je kussen of op een crystal pouch van Dyona en ervaar de verfijnde energie van deze rollers.

Eén zijn met het universum

De MIRACLE energy oil van Dyona  is een goede ondersteuning na ziekte, wanneer je je soms wat eenzaam voelt of je behoefte hebt aan het voelen van één zijn met het universum. Het is een olie met citrusgeuren van de lemongrass en aardende tonen. Amazoniet is een zachte beschermer en rhodochrosiet is een heler van het hart en ondersteunt bij het verwerken van heftige gebeurtenissen en trauma’s.
De olie werkt in op het energieveld van het lichaam en geest. De MIRACLE energy oil bestaat uit onder andere amandelolie,  cypres, ceder, lemongrass, amazoniet en rhodochrosiet.  Het flesje is een 10ml flesje van glas met een roller van natuurlijke obsidiaan. De olie in het flesje kan verkleuren na verloop van tijd.

Rol de olie op één van deze punten op je lichaam

– Binnenkant van de polsen
– Onder je voeten
– Op een chakrapunt

Daarnaast kan je de olie ook op het kussen rollen voor tijdens de nacht of een crystal pouch van Dyona. Vul deze crystal pouch eventueel met stenen en draag hem bij je.

Test altijd eerst goed uit of je niet allergisch bent voor de olie door dit op een klein stukje van de huid te rollen. Bij irritatie meteen met lauwwarm water afwassen.

*let op met allergiën. Deze olie is niet geschikt voor kinderen om op de huid te dragen.