Godinnenkaars: zwart

Koop dit product en verdien 0 Crystal points

Godinnenkaars: zwart

Verdien 0 Crystal points
7.50

Op voorraad

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst
Deel dit product:

Kaars in de vorm van een godin. Brand deze kaars om de magie en energie van de godin te eren. Tevens is zij geschikt als tool voor het offeren aan of vereren van de godinnen hecate.

Kaarsenmagie is een relatief simpele manier van magisch werken, kaarsen  zijn er in alle kleuren en maten en iedereen heeft toegang tot kaarsen. Bij voorkeur worden er kaarsen gebruikt die geheel doorgekleurd zijn, zoals de kaarsen die wij bij Dyona aanbieden. De kleur van de kaars moet in overeenstemming zijn met de bedoeling van de kaarsmagie, oftewel de intentie van het ritueel dat je doet.

De betekenis van de kleur zwart is die van de nacht, de donkere maan, schaduwwerk, aarden,  angst en het absorberen van energie/negativiteit. 

Goed in te zetten bij rituelen die gaan over omgaan met angsten, uitbannen en beschermen.​

Je kunt de kaars inkerven met runen, symbolen of woorden die passen bij de intentie. Wanneer je bijvoorbeeld een ritueel voor liefde doet, zodat je leert leven vanuit liefde, zijn hartjes in een roze kaars een prima symbool. Houd de kaars nog even in je handen, zet hem vervolgens op een stevige plek (bijv. in een kaarshouder) en steek de kaars vervolgens aan.

Geniet even van de vlam, ervaar de warmte en denk aan de intentie waarom je de kaars brand. Laat de kaars rustig branden en als je weg moet, zorg er dan voor dat de kaars op een veilige plaats kan branden of blaas hem even uit. Idealiter brand een kaars in één keer op waneer je deze voor een ritueel gebruikt. Maar in meedere keren kan soms wat veiliger zijn.

Je kunt ervoor kiezen om de kaars bijvoorbeeld 7 dagen lang iedere dag even te branden zodat hij na 7 dagen compleet opgebrand is. Zo ben je een week lang bezig met het ritueel en de intentie.

Worden per stuk verkocht, kaarsen zijn 19cm lang en hebben een voetje waarop ze kunnen staan. Ik raad je wel aan om de kaars in een laagje zand te zetten, aangezien geheel zal opbranden.