Boek Kinderdiamant - Verhalen voor de hele familie

Koop dit product en verdien 2 Crystal points

Boek Kinderdiamant – Verhalen voor de hele familie

Verdien 2 Crystal points
29.90

Op voorraad

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst
Deel dit product:

Een geweldig leesboek gebaseerd op een natuurlijk leven vol magie, edelstenen en liefde. Van engelenverhalen, leerrijke avonturen, sprookjes, inspiratie en poezie. Echt een leuk voorleesverhaal voor het slapengaan!

Dit boek met een grote waaier verhalen voor klein en groot is ideaal als “familieboek”. Iedereen kan zich er in herkennen! Het is een warme “life coach” voor levenskwaliteit en een bron van inspiratie.

Sprookjes en voorleesverhalen spreken tot het kind in ons dat geluk vindt in kleine dingen en van nature op zoek is naar wat smaak geeft aan ons leven. In kracht en kwetsbaarheid is dit onze kostbare diamant die gekoesterd mag worden net als die schatten van kinderen die ons omringen.

Kinderdiamant bundelt verhalen voor verschillende leeftijden, per hoofdstuk geschikt. Het raakt alle facetten van het leven aan, leuke en minder leuke. Sprookjes halen ieders wijsheid en sprankel naar boven. Wat kunnen we daarvan genieten!

En, we putten er ook troost en kracht uit te midden uitdagingen. Bij een deel van de verhalen staan inspirerende en praktische tips om thema’s uit te diepen. Een speciaal deel voor jongeren en volwassen begeleiders geeft tools mee om te bouwen aan welzijn van lichaam en geest. Tover alvast ook maar een set kleurpotloden tevoorschijn!

Mieke Michielsen
Kinderdiamant – Verhalen voor de hele familie

416 blz.
A4 formaat, Paperback
ISBN: 978 90 812816 3 8