Wees welkom in de showroom van Dyona!

Op 23 maart 2019 is onze showroom feestelijk geopend en vanaf nu kan jij ook langskomen!  Ontdek de magie van de stenen en zie ze met eigen ogen.  Kom gezellig langs om te snuffelen tussen al het moois, voor edelstenenadvies of gewoon voor een lekkere kop thee.

De showroom is alleen op bepaalde tijden geopend:

Zondag 30 juni tussen 12:00 en 16:00

Om 13:00u geeft Elise een workshop over Edelstenen tips & tricks. Ze verteld hoe je stenen het beste bij je kunt dragen, over het op- en ontladen van stenen en wat edelstenenwater is en hoe dat werkt. Entree is gratis, aanmelden hoeft niet. Je kunt gewoon binnen komen lopen! Het belooft een interessante workshop te worden, die zeker 30min zal duren.

Zaterdag 13 juli tussen 12:00 en 16:00 Elise’s B-Day Bash!

Kom je samen met ons Elise haar 30ste verjaardag vieren?  Dyona is een groot gedeelte van Elise haar leven en dat zijn onze klanten dus ook. Op 13 juli vieren we daarom feest, met niet alleen taart maar ook korting! Het leukste verjaardagskristallenfeestje van het jaar!

Doordat je echt bij ons op bezoek komt krijg je een kijkje in wie wij zijn, kan je het team ontmoeten en kan je in onze mooie showroom je ogen uitkijken naar al het moois. En we hebben natuurlijk een leuke grabbelton waaruit je gratis iets kunt meenemen wanneer je een aankoop doet tijdens jouw bezoek aan de showroom!

➳ Kinderen mogen natuurlijk ook mee!
➳ Houdt er rekening mee dat onze showroom op de tweede etage is en dat er geen lift is.
➳ Het adres is Bijsterhuizen 2104D te Wijchen.
➳Parkeren is gratis en in de buurt.
➳Dichtstbijzijnde bushalte is ‘Bijsterhuizen 21’, op 5min lopen.