Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Jeanny Senden
  Lieve Elise,
  Ik heb je pakketje vandaag in goede orde ontvangen.....blij met de extra gratis kleine steentjes. Alleen jammer dat ik geen Fluoriet staaf meer kon bestellen,
  Mijn vraag is komen die wel nog weer binnen?
  Bedankt voor de goede service en tot een volgende keer
  Liefdevolle groet Jeanny
 • Geplaatst door Jacqueline
  Yes! Eerste bestelling gedaan en wat een kadootjes en een heerlijke wierookgeur in het pakketje. Ik geniet, Dankjewel!
 • Geplaatst door Judith de Bruin
  Dag Elise,

  Ik heb je webwinkel een week geleden, dankzij Facebook, ontdekt en heb vandaag mijn eerste bestelling gedaan; de laatste Celestien.
  Ik vroeg mijn af welke waarde volle stenen jij eigenlijk zelf hebt en wat hun verhaal er bij is. Misschien ook leuk om daar eens een filmpje van te krijgen.

  Ook vroeg ik mij af of er een mogelijkheid is, ik weet dat het werk kost, om op de website een lijst te maken met een afbeelding van de steen en daar de beschrijving er bij. (Ja ,ik weet dat dit al gedeeltelijk is gedaan door dit onder de steen te zetten die je koopt, maar als de laatste steen er van is gekocht, is de beschrijving ook weg ) Ook heb ik thuis nog stenen waarvan ik benieuwt ben wat de werking er van is, maar waarvan ik weinig tot niets terug kan vinden ( wat ook nog eens vertrouwbaar is) op het internet.


  Bedankt! Ik zie uit naar het pakketje

  Met vriendelijke groet,
  Judith
 • Geplaatst door Bep de Bruijn
  Vandaag mijn pakketje weer ontvangen wat een prachtige stenen weer. En natuurlijk ook voor je extra steentjes en je geurtje. Bedankt Elise.
 • Geplaatst door Laurens Thomassen
  Donderdagavond (nieuwe opening website) een labradoriet sculptuur besteld en vandaag (zaterdag) al in huis! Heel erg bedankt Elise en het team. Want volgens mij hebben jullie het heel erg druk! Ik hoop ooit nog een keer aanwezig te zijn bij een opendag om al het moois te bewonderen en Elise/jullie te ontmoeten. Ga zo door!
 • Geplaatst door Esther
  Net een nieuwe bestelling gedaan op de vernieuwde site. De derde bestelling voor mij alweer! Het was moeilijk om me in te houden, zoveel mooie items! Ik kijk ernaar uit om mijn pakketje te ontvangen. Ik weet zeker dat het weer als een cadeautje voelt! Dank je wel Elise!
 • Geplaatst door Beate
  Beste Elise,
  ik wil mij nog bedanken voor de snelle levering en de prachtige stenen. Ook de extra steentjes zijn heel mooi.

  Groetjes Beate
 • Geplaatst door Beate
  Ik heb de bestelling goed ontvangen. Dankje wel voor de extra steentjes.

  Groetjes
  Beate
 • Geplaatst door Marijke Buijteweg
  Weer blij met mijn pakketje vooral de gele jaspis is erg mooi en mijn flesje komt al aardig vol met de extra kleine steentjes die er weer bij zaten . Bedankt Elise .
  Groet.
  Marijke Buijteweg.
 • Geplaatst door Wendy
  Hoi Elise,

  Je webwinkel voelt altijd een beetje als thuiskomen. Het voelt zo vertrouwd, en de wetenschap dat ik alles voor mn spirituele groei hier kan vinden met duidelijke uitleg is erg prettig. Transparant, eerlijk, puur, openheid zijn een aantal woorden die ik zou gebruiken om je aan te raden bij anderen. Elke bestelling is een feest, iets om naar uit te kijken. Ik heb het mooie vooruitzicht van een pakketje dat ik besteld heb! Ga zo Door
 • Geplaatst door Marjanne Zeeman
  Dank je wel. Het is goed ontvangen, met de kleine steentjes is erg lief!
  Ik zit nu in de heerlijke geuren van de korrel wierook.
 • Geplaatst door Danielle
  Prachtige Chaoriet hanger mogen ontvangen met nog een paar extraatjes! De site Dyona is voor mij net een snoepwinkel... onder het mom van ikkannietkiezenniet
  Dus ik ga lekker op mijn gemakje nog wat nieuws uitzoeken!
 • Geplaatst door Renske
  Wauw! Zojuist weer een schitterend pakketje ontvangen, werd al blij toen ik de bezorger zag aankomen. Er zaten heerlijke wieroken in en schitterende stenen, super blij mee! Hartstikke bedankt Elise

  Lieve Groet,
  Renske
 • Geplaatst door Danielle
  Wauw! Heb mn eerste bestelling net binnen en het eerste wat ik zag was een lief geurend organza zakje met mooie stenen erin! Superlief dank je wel!! Ik ga zeker meer bestellen!!

  Lieve warme groet,

  Danielle
 • Geplaatst door Bep de Bruijn
  Vandaag weer prachtige stenen ontvangen en natuurlijk weer een klein zakje erbij met mooie kleine steentjes. Heel blij mee. Bedankt Elise.
 • Geplaatst door Am leurs
  Heerlijk geurend pakje ontvangen en blij met steentjes.
 • Geplaatst door Joke
  Heb gisteren je online workshop gekeken en vanmorgen naar de Donderdagochtend versie............
  Geweldig.
  Kan echt voelen en zien dat je dit met heel je hart en ziel doet.
  Heb er van genoten.

  Dank je wel, je hebt van een gewone Donderdagochtend iets speciaals gemaakt.
  Veel succes en bevlogenheid in alles wat je hierin gaat ondernemen.


  💝👍
 • Geplaatst door Beate
  Beste Elise, ik heb het pakketje goed ontvangen. Alles was netjes ingepakt. De stenen zijn heel erg mooi. Bedankt voor de snelle levering en de goede service en bedankt ook voor het extraatje.
  Groetjes en tot ziens
  Beate
 • Geplaatst door Lies
  Ik heb gisteren de online workshop gevolgd en ik heb nadien de chakra set besteld. Ik zal nog eens moeten opzoeken hoe ik dat weer precies moest doen ik dacht werken met 1 steen te gelijk en op het chakra punt leggen. Oh ja eerst even reinigen met palo salo. Had ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Weer iets bijgeleerd
 • Geplaatst door Bep de Bruijn
  Gisterenavond weer de workshop gevolgd. Heb weer veel geleerd en natuurlijk weer hele mooie stenen besteld. Altijd weer een kado om te ontvangen.
 • Geplaatst door Sas
  Via de besloten fb pagina de gratis workshop gevolg. Heel erg interessant, vol met info, duidelijk, helder, geen poespas.
  Ook erg leuk om te zien dat Dyona wetenschap gebruikt om dingen te verklaren.
 • Geplaatst door Anique
  Na de aankondiging lang gewacht op het Untamed Truth orakel deck met enkele 'explicit cards' ertussen. En nu heb ik het in huis! Wat een prachtige kaarten zeg. De engelstalige uitleg is prima te begrijpen, en zo komt de kaart nog meer binnen. En zoals altijd was het weer een kadootje om het pakketje van Dyona uit te pakken.
 • Geplaatst door Tineke Moget
  Vandaag mijn pakketje gekregen, das fijn thuiskomen

  Elise bedankt voor de snelle levering.

  ps. de cadeautjes zijn top !
 • Geplaatst door José
  Gisteren mijn eerste bestelling binnen gekregen. Toen ik het pakje open maakte, werd ik al verrast door de heerlijke geur van de wierook die bij het zakje met kleine steentjes die er als leuke extra bij zat. Ik ben super blij met m'n pendel . Ik heb net de betekenis van de steentjes die er bij zaten opgezocht. En deze passen erg goed! Geweldig alsof ze me persoonlijk kent. Het zijn alle drie aardende en beschermende stenen en ook goed voor mijn ontwikkeling van m'n spiritualiteit. Daarnaast zijn ook vele van de overige werkingen dingen die ontzettend welkom zijn en goed aansluiten op klachten of dingen waar ik nog mee worstel. Wat een feest zo'n pakketje!. Dank je wel hiervoor en ik ga zeker nog vaker wat bestellen, ik heb al veel mooie stenen gezien 😊
 • Geplaatst door Kim
  He Elise!
  Vandaag heb ik mijn allereerste pakje van jou mogen ontvangen. Bedankt, het was mooi en zorgzaam verpakt en wat een prachtige stenen ❤️ Ook een welgemeende dank je voor het extraatje dat je erbij hebt gestopt en de persoonlijke touch die je aan het kaartje toegevoegd hebt. Tot snel!
 • Geplaatst door Anja
  Deze week mijn eerste bestelling ontvangen.
  Zo'n ontzettend mooie Celestien
  Zorgvuldig verpakt
  Lief kado'tje erbij
  Net een tweede bestelling gedaan waar ik nu alweer naar uit kijk.
  Er zullen nog vele bestellingen volgen.

  Dank je wel Elise
 • Geplaatst door Janet
  Dinsdag de bestelling voor mijn dochter binnen gehad. Ze was op schoolkamp dus kon het pakketje vandaag pas openmaken. Ik had bij opmerkingen tijdens de bestelling gevraagd of je haar naam op het kaartje wilde zetten, dat is helemaal gelukt zag ik :-) Het openmaken van het pakketje was voor mijn dochter een waar feestje, ze is heel blij met wat ze gekocht heeft.
  Thx voor alles
 • Geplaatst door Kirsten
  Wat was ik blij met mijn pakketje! De stenen die ik had besteld waren precies zoals op de foto, of soms nog mooier. Ook zat er een zakje met een paar extra steentjes bij die mijn bestelling complemeteerden. Heel attent, dat geeft je echt het gevoel dat er gekeken wordt naar je bestelling en Dyona zo goed mogelijk probeert je te helpen met iets extra's. Ik ben erg blij!
 • Geplaatst door Annemieke
  Lieve Elise, wat een prachtige stenen heb ik van je ontvangen... De celestien en pyriet twinkelen me tegemoet. En de labradoriet en mangano calciet zijn ook heel mooi. En wat een lieve extra steentjes . Dankjewel voor dit verzorgde pakketje en je vriendelijke hulp vooraf. x
 • Geplaatst door Debbie
  Lieve Dyona.
  Mijn zus volgt jou op facebook en apte mij jou link van de vuuragaat door, ik besloot de steen te bestellen omdat aarde toch wel een dingetje is. Vandaag lag de envelop al op de deurmat met 3extra steentjes. Blij verrast en wat een liefde kwam er vanaf.
  Dank je wel lieve Dyona

  P.s vuuragaat werkt fantastische en die 3 kleine steentjes die je erbij had gedaan klopte helemaal . Nogmaals Bedankt.
 • Geplaatst door Saskia
  Ik ben echt superblij met de werkelijk práchtige amethyst-doorsnede-hanger!! De chrysocolla is ook ontzettend mooi!
  Vanmorgen weer een bestelling geplaatst en minder dan 2 uur later was het al verzonden! Wat een service!!
  Ik kom hier zo graag!
 • Geplaatst door Nico Rijkens
  Wat een mooie labradoriet, carneool en groene opaal kreeg ik bezorgd! Met alweer een handjevol kleine stenen als extra, maar ook een lekkere geur aan de hele zending. Mijn vitrinekast ruikt nu nog beter
 • Geplaatst door Patty
  Als een klein kind in een snoepwinkel voelde ik me op de dag dat mijn pakketje binnen kwam! Het uitpakken ervan was een feest en de inhoud, precies wat ik nodig had. Aan alles kun je merken dat het met liefdevolle aandacht is ingepakt.
  Het mooiste wat ik uit mijn pretpakket heb gehaald is toch zeker de navulbare pendel voorzien van een ohm teken <3
  Dank je wel Elise!! X
 • Geplaatst door Charlotte Kalse-Mank
  Bedankt voor het mooie en goed ingepakte pakketje. En dank voor het extraatje.
 • Geplaatst door Saskia
  Bedankt voor de bestelling super blij 1 steen de Azuriet-malachiet is voor mijn zieke buurvrouw voor kracht heel erg bedanktxxxx
 • Geplaatst door Anneke
  Het dioptaaskristal is heel mooi! Ook de extra steentjes, die behoorlijk aardend werken (unakiet en jaspis) zijn mij op het lijf geschreven. Er zat ook een grijs steentje met blauwe cirkeltjes bij. Is dat oceaan jaspis ofwel rhyoliet??? En verder een heerlijk geurend wierookje! Heel erg bedankt, Elise!
 • Geplaatst door Ina
  Heel erg bedankt voor Mn bestelling en de extra zakjes!
 • Geplaatst door Ryanne
  Wow, dankjewel! Prachtige stenen zijn het. Verzorgd ingepakt. Leuke extraatjes erbij. Lief briefje. Wij zijn er blij mee, liefs
 • Geplaatst door Monique
  Gisteren heb ik voor het eerst iets besteld. Ik was verrast dat het vandaag al geleverd was.
  Het pakketje zelf is al een cadeau, heel netjes ingepakt. Met ook nog een verrassinkje erin.
  Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling.
 • Geplaatst door Nico Rijkens
  Alweer een prachtige set stenen thuisbezorgd gekregen zojuist. Snel geleverd, liefdevol ingepakt en met mooie extra's. Op zeker mijn favoriete webshop <3 Fijn, liefst ontspannen, weekend! x
 • Geplaatst door Nancy Zijlstra
  Superblij met mijn bestelling, weer snel geleverd en weer leuke extraatjes erbij. <3
 • Geplaatst door Leonie
  Wauw wat een mooi pakketje. En prachtige stenen.
 • Geplaatst door Nicole
  Hi Elise, dank je wel voor de verzorgde verzending en de amethist die jij voor mij erbij gedaan hebt.
  Helemaal blij! :-)
 • Geplaatst door Wendy
  Pakketjes van Dyona zijn altijd een cadeautje om open te maken.
  De levering is supersnel en alles is zeer zorgvuldig verpakt.
  Door het wierook-kegeltje ruikt alles meteen heerlijk en het voelt heel bijzonder om persoonlijk kennis te maken met de stenen die je besteld hebt. Ook deze keer zijn ze weer prachtig!
  Bedankt en ik kijk nu al uit naar mijn volgende bestelling ;-)
 • Geplaatst door Marijke
  Werd helemaal blij toen het het pakketje kwam, goed verzord en snel ,mooie stenen en wat leuk die kleine steentjes er exstra bij.
  Mooie site heb je, vooral het verhaaltje om te pendelen of een steen bij je past. Ben het gelijk gaan proberen .Grappig dat er stenen zijn die wel en niet bij je passen . Ook al doen ze niets voor mij het is toch een genot om naar te kijken . Bedankt en tot de volgende keer ..
 • Geplaatst door Jeanette
  Helemaal blij met mijn stenen, helemaal leuk om ook nog een presentje erbij te krijgen in de vorm van kleine steentjes.
  Hartstikke bedankt en tot de volgende keer
 • Geplaatst door Brenda
  Vandaag mijn gister bestelde stenen ontvangen, supersnel dus.
  Voel mij als een kind in een snoepwinkel...
  Heel leuk dat je er nog een extra zakje met steentjes bij hebt gedaan!
  Dankje en tot een volgende keer
 • Geplaatst door nicole
  super bedankt voor je hulp met het uitzoeken van de juiste edelstenen en voor de snelle service!
 • Geplaatst door Nicole
  Vandaag de mooie stenen binnen gekregen en dankje voor het kado zakje met kleine steentjes ik ben er blij mee
 • Geplaatst door Margot
  Beste Elise, bedankt voor de snelle levering en zo zorgvuldig verpakt. Erg leuk de kleine steentjes erbij.
  Super ! Ben er erg blij mee .

  Groetjes Margot
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
© 2014 - 2018 Dyona | sitemap | rss
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.