Blog

pexels-photo

Gelukkig worden

Ach, weet je. Ik heb geen recept om gelukkig te worden en ook geen steen met een instant happiness boost.

Maar wat ik wel kan doen, is je er een klein beetje mee helpen. Want dat is mijn missie. Daarom is Dyona er. Daarom doe ik wat ik doe. Anderen helpen met geluk vinden in hun leven. Dit doe ik door de stenen en de spirituele tools die we aanbieden in de webwinkel. Dit doe ik door leuke berichten op Instagram en Facebook. Om nog maar niet te spreken over de gratis workshops en andere toffe acties. Anderen helpen in hun pad van gelukkig zijn is my thing.

En om mij missie te ondersteunen schrijf ik cursussen. Die niet alleen leuk zijn en je kennis geeft; ze geven verdieping aan je weg naar een gelukkig leven.

Maar wat is dat dan, een gelukkig leven?

Voor mij is dit het leven leiden dat jij wilt, met heel je hart en ziel en doen wat je leuk vindt. Het is je weg vinden, voelen dat het pad dat je bewandelt voor jou bestemd is en het universum horen zingen omdat jij er helemaal voor gaat. Wat dat ook is. Misschien is dat bepaald werk, kinderen, liefde, reizen. Het maakt niet uit. Het gaat mij erom dat jij jouw pad naar je IK helemaal aan gaat en daar zo ontzettend gelukkig van wordt dat je niet meer kunt stoppen met glimlachen.

Natuurlijk hebben we allemaal ook ‘mweh dagen’, hoort bij het leven. Maar hoe lekker is het toch als je som een mweh dag hebt en er daarna weer de meest heerlijke dagen volgen? Omdat het gewoon op rolletjes loopt. En als er dan iets vervelend op je pad komt, dat je dat aan kunt. Geen burn outs, depressies, angst…. Het zijn allemaal gevolgen van ongelukkig zijn als je het mij vraagt.

Dus die cursussen.

Ik geef de Maanvrouw cursus. Een cursus die helemaal gericht is op het werken met de energie van de maan. Wist je dat de maan ons echt flink beïnvloed in ons dagelijks leven? Minder goed slapen met volle maan? Je soms onverklaarbaar moe voelen? Of dat je ineens echt een boost van energie krijgt? De maan doet echt veel. In de Maanvrouw cursus leer ik jou hoe jij verbinding kunt maken met de maan en daarmee echt helemaal intune komt met het universum en met jezelf. De cursus duurt één maancyclus, dus 5 maanfases in 5 weken en is geheel online.
Wil je meer weten over deze cursus? Klik Hier.

Dan de edelstenencursus ‘Crystal Healer opleiding’. Dit is ook echt mijn kindje. Ik mag immers tijdens deze cursus de hele tijd praten over edelstenen. YES. Ik hou ervan! Tijdens deze 6 maanden durende online cursus leer je de ins en outs over edelstenen en hun spirituele werking. En dat iet alleen. Je gaat echt leren werken met jouw energie. Beschermen, openstellen, aarden, reinigen: allemaal spirituele technieken die zó fijn zijn! En als je wilt kun je naar een live dag bij ons in Wijchen komen. Hoe leuk is dat. Dit is echt dé edelstenencursus van Nederland. En deze keer bied ik verschillende pakketten aan, van enkel de cursus tot die live dag en zelfs nu met 1 op 1 coaching. Tijdens die coaching sessies ga ik jou helpen met jouw spirituele ontwikkeling. Speciaal voor de ondernemers bied ik ook een pakket voor hun aan.
Wil je meer weten over deze cursus? Klik Hier.

En als je nou meer wilt lezen over gelukkig worden, met behulp van spirituele ontwikkeling, dan zijn mijn andere blogs over een ‘spiritual lifestyle’ iets voor je. 
Klik hier om ze te lezen.

Deel dit verhaal: