Shungiet

Toont alle 5 resultaten

Toevoegen aan wenslijst

Armband shungiet 4mm

Verdien 1 Crystal points
14.30
Toevoegen aan wenslijst

Shungiet geslepen 10 – 20 gram

Verdien 0 Crystal points
7.50
Toevoegen aan wenslijst

Shungiet geslepen 20 gram

Verdien 0 Crystal points
9.50
Toevoegen aan wenslijst

Shungiet geslepen 5 – 10 gram

Verdien 0 Crystal points
4.50
Toevoegen aan wenslijst

Shungiet kleine handsteen

Verdien 0 Crystal points
9.50

Shungiet is net zoals zwarte toermalijn een geweldige edelsteen tegen straling, maar deze steen is zelfs nog sterker dan de zwarte toermalijn! Bewezen is dat de edelsteen straling echt tegen gaat wanneer je deze bijvoorbeeld voor de magnetron legt.

Chakra: Wortelchakra
Voor kinderen geschikt: Nee (kan afgeven)
Fysiek: Ontspanning, migraine, allergie, immuunsysteem, straling

Informatie en werking van de steen

Shungiet helpt om goed te aarden, om beter in te slapen en tegen migraine. Het is één van de weinige edelstenen die energetisch goed is voor mensen die last hebben van migraine. Tevens heeft deze steen een positieve invloed op het immuunsysteem en geeft het een groot gevoel van rust en ontspanning. De steen bestaat voornamelijk uit koolstof. De edelstenen kunnen wat afgeven in het water en zijn daarom niet geschikt voor gebruik van de directe methode van edelsteenwater.

De edelsteen zorgt er tevens voor dat je traumatische gebeurtenissen en de daarbij horende heftige emoties kunt loslaten. De steen geeft je troost en helpt bij verdriet en rouwverwerking. Door Shungiet vind je jezelf weer terug. De edelsteen heeft een reinigende en ontgiftende werking op het lichaam en in ruimtes waar de steen zich bevindt.

Geïnteresseerd om een Shungiet hanger of Shungiet armband te kopen? Bekijk gerust onze producten.

De effecten op de gezondheid

Op fysiek vlak helpt Shungiet te ontspannen, vermindert het allergieën en versterkt het immuunsysteem. Daarnaast ondersteunt de steen energetisch bij griep en stimuleert het lichaam om te genezen. Jouw weerstand en gezondheid worden verbeterd door de edelsteen.

De kleur, chakra’s en sterrenbeeld

De kleur is antracietgrijs, diepzwart en metaalachtig glanzend zwart. Shungiet past bij alle sterrenbeelden. Op spiritueel gebied helpt de edelsteen de Chakra’s te harmoniseren en in balans te brengen. Het is een sterk aardende steen, maar tegelijkertijd helpt de steen je om je tijdens meditaties in contact te brengen met je verleden of met je toekomst. Shungiet kan het best op de wortelchakra.

Hardheid en vindplaatsen

De hardheid is 3,5. Rusland is het enige land ter wereld waar Shungiet gevonden is.

Neem contact op met Dyona!

Heb je nog vragen voor Dyona over Shungiet of over de andere edelstenen in haar webshop? Neem dan contact op via ons telefoonnummer 06-40636462 of mail ons: info@dyona.nl.