Saffier

Enige resultaat

Toevoegen aan wenslijst

Blauwe saffier geslepen 21 – 40 gram

Verdien 1 Crystal points
15.00

Saffier is een bekende steensoort die net als robijn behoort tot de familie van het mineraal korund. De blauwe kleur ontstaat door ijzer en het is één van de hardste steensoorten met een hardheid 9 op de schaal van Mohs. Saffier is een steen die een sterke invloed heeft op het derde oog chakra en daarmee dus invloed heeft op het hoofd, op inzicht en de geest. Draag saffier bij je voor inzicht of leg hem naast je tijdens het divineren. Het ondersteunt je bij het doorkrijgen van heldere boodschappen van bijvoorbeeld je tarotkaarten en pendel. Je kunt deze edelsteen bij je dragen als hanger, als ring of op een andere manier als decoratie.

Werking van saffier

De blauwe saffier in het bijzonder heeft ook een positieve invloed op het keelchakra en helpt ons bij onze eigen waarheid te blijven. Het helpt je om vaker ja tegen jezelf te zeggen. Het ondersteunt je bij het nemen van tijd voor jezelf en geeft je vele inzichten over hoe jij communiceert met anderen. Denk hierbij aan mensen, maar ook aan dieren en spirits. Daarnaast heeft saffier ook een sterke invloed op de hersenen. De steen heeft een positieve werking op de geestelijke gezondheid en op inzicht. Het gaat hallucineren en waanideeën tegen, omdat het nuchter, kritisch en rationeel denken stimuleert.

Saffier bevordert liefde, zuiverheid en waarheid

Sterk effect op de geest

Saffier zorgt voor voorspoed en succes. Het haalt negatieve energie weg en harmoniseert de chakra’s. Deze blauwe edelsteen bevordert liefde, zuiverheid en waarheid. Tevens heeft het een sterke invloed op de geest en hersenen. Het gevolg hiervan is dat het zorgt voor rust in je hoof en een positieve invloed op je wijsheid en eerlijkheid. Ook helpt het om jezelf te verdedigen tegen mensen die je mentaal proberen te domineren. Het is dus een zeer handige steen om mee te nemen naar je werk. Het verbetert daarnaast ook communicatieve vaardigheden en vermindert spraakproblemen. Deze edelsteen helpt je bij het toespreken van mensen in het openbaar.

Fysieke invloed van saffier

Saffier heeft veel positieve invloeden op je fysiek. Zo verdrijft het vermoeidheid en helpt het je met ademen, bijvoorbeeld in het geval van astma. Het vermindert tevens bovenmatig zweten en heeft een positieve werking op oogklachten, zoals slecht zicht en zware kringen onder de ogen.

Eigenschappen van saffier

Chakra: Keelchakra en voorhoofdchakra
Voor kinderen geschikt: Ja
Verzorging: Saffier kan gereinigd en opgeladen worden op alle manieren.
Fysiek: rust, eerlijkheid, keel, hersenen, helderziendheid, angst, stress, bloedvaten, darmen, benen

Meer weten over saffier?

Wil je meer te weten komen over saffier of heb je andere vragen? Aarzel dan gerust niet om contact op te nemen via het contactformulier of te mailen naar info@dyona.nl.