Roze maansteen

Toont alle 5 resultaten

Toevoegen aan wenslijst

Roze maansteen geslepen 8 – 10 gram

Verdien 0 Crystal points
2.50 1.85
Toevoegen aan wenslijst

Roze maansteen geslepen 10 – 20 gram

Verdien 0 Crystal points
3.50 2.60
Toevoegen aan wenslijst

Roze maansteen geslepen 21 – 40 gram

Verdien 0 Crystal points
5.50
Toevoegen aan wenslijst

Roze maansteen geslepen 50 – 70 gram

Verdien 0 Crystal points
7.90
Toevoegen aan wenslijst

Chakra Box – I am creative

Verdien 2 Crystal points
29.95 22.50

De maansteen is dé steen voor vrouwen.

Zij helpt bij het verwerken van gebeurtenissen, het uiten van emoties en ondersteund de connectie met de vrouwelijke energie. De energie van de steen past bij de energie van de maan en helpt ons bij het begrijpen van onszelf. Ook helpt de Maansteen dromen te herinneren, versterkt zij paranormale vermogens en heeft zij een positief effect op klachten tijdens menstruatie en na de bevalling.

Roze maansteen is de steen van de wassende maan. Zij is een steen van groei en zachtheid. Draag deze steen wanneer je graag zwanger wilt worden, bezig bent met een nieuw project of aan een nieuw hoofdstuk van je leven wilt gaan beginnen. Ook erg fijn als je wilt groeien in je vrouwelijke kracht.

Voor vrouwelijke kracht

Deze steen is erg fijn om te dragen tijdens de zwangerschap omdat zij het vermogen van zwangerschap ondersteund. Ook wanneer je zwanger wilt worden is deze steen goed om dragen. Met name in combinatie met carneool is het een goede steen om bij je te dragen of naast het bed te leggen wanneer je zwanger wilt worden. Carneool beïnvloed de vruchtbaarheid positief en zorgt voor passie en lust.

Let op: de maansteen is een broze steen dus behandel haar met zachtheid. Water en zonlicht vind de maansteen niet fijn. Draag haar tijdens de volle maan om één te zijn met de mooie energie van deze maanfase. Wanneer je maansteen wilt gebruiken om edelstenenwater te maken, leg haar dan nooit in direct contact met het water maar naast de karaf met water. Maansteen bevat aluminium en is niet geschikt voor inname.

De roze maansteen in het kort

Chakra: Sacraalchakra
Voor kinderen geschikt: Nee
Fysiek: dromen, menstruatie, bevalling, zwangerschap, vruchtbaarheid, inzicht