Roze amethist

Toont alle 2 resultaten

Toevoegen aan wenslijst

Energy oil ABUNDANCE

Verdien 1 Crystal points
19.95
Toevoegen aan wenslijst

Roze amethist schijf (6)

Verdien 11 Crystal points
120.00

– Wat je ziet is wat je koopt bij alle stukken roze amethist.
– Let erop dat dit een broze steen is.
– Foto’s zijn onbewerkt en gemaakt met daglicht.

Een pas ontdekte zeldzaamheid: de roze amethist

Roze amethist is een nieuw vondst uit Argentinië. De naam roze amethist werd eerder gegeven aan een hele lichte versie van de paarse amethist ‘Rose de France’, maar het roze van die steen is niets in vergelijking met deze roze amethist uit Argentinië. De roze amethist groeit veelal in kleine geodes die zorgvuldig open gekraakt worden. Het wordt vooralsnog niet veel gevonden en de kwaliteit verschilt enorm. Bij Dyona bieden we een prachtige kwaliteit aan van deze nog zeldzame steen.

De roze amethist is een steen van krachtige zachtheid

De energie van deze steen is zacht, maar mag absoluut niet verward worden met zwakheid. Het is juist een krachtige steen! Zachtheid is een grote kracht in ons leven, waarbij we vanuit liefde en overvloed mogen handelen en angsten achter ons mogen laten. De roze amethist ondersteunt jou om meer te leven vanuit overvloed en zachtheid.

Daarnaast Ondersteunt deze steen een emotioneel evenwicht. Maar kan dit eerst zorgen voor een stroming van emoties. Alsof de roze amethist je helpt om even alles ‘eruit’ te gooien voordat je het evenwicht kunt vinden. Tevens stimuleert zijn begrip, kalmte en liefdevol naar jezelf kijken. Een perfecte steen voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Roze amethist is dé steen voor zelfliefde

Zelfliefde is een hot topic en dat is niet voor niets: hoe vaak zijn we wel niet veel te streng voor onszelf en hebben we moeite met naar onszelf kijken in de spiegel? Het is niet voor niets dat Moeder Aarde deze roze amethist nu aan ons laat zien en haar naar buiten brengt: de behoefte aan meer zelfliefde is hoger dan ooit. De steen geeft inzicht, net zoals de paarse amethist en ondersteunt je bij het dromen. Leg haar naast je bed voor meer inzichten tijdens het dromen. Zij helpt je om het hartchakra te openen en de energie van liefde te laten stromen.

Verschil paarse en roze amethist

Wanneer je de tekst hierboven hebt gelezen zal het je opvallen dat er zowel overeenkomsten als verschillen in de amethisten zitten. Ontdek zelf het verschil tussen de paarse en roze amethist en ervaar zelf de zachtere energie van de roze amethist.

Chakra: Hartchakra
Geschikt voor kinderen: vanwege het feit dat de steen vrij broos is, niet.
Fysiek: Inzicht, dromen, liefde, overvloed