Robijn

Toont alle 5 resultaten

Toevoegen aan wenslijst

Hanger robijn in fuchsiet

Verdien 0 Crystal points
7.00
Toevoegen aan wenslijst

Hanger robijn in zoisiet

Verdien 0 Crystal points
6.50
Toevoegen aan wenslijst

Robijn in zoisiet kleine handsteen

Verdien 0 Crystal points
6.50
Toevoegen aan wenslijst

Robijn ketting (1)

Verdien 5 Crystal points
55.00

De prachtige robijn

Wil jij graag een mooie robijn aanschaffen? Daarvoor ben je bij Dyona aan het juiste adres. In ons assortiment aan edelstenen schittert ook de bloedrode robijn. Energetisch gezien is de robijn een van de meest activerende stenen. Ze beschikt over veel energie! Wanneer je lusteloos bent of depressief, of een burn-out hebt, is dit een hele fijne steen om bij je te dragen. Zelf heb ik dit ook gedaan en ik kreeg er echt energie van! De robijn werkt dan ook sterk activerend en stimuleert onder andere passie, hartstocht, motivatie, enthousiasme, spontaniteit, seksuele activiteit, een positieve houding en overvloed. Ze maakt je krachtig en sterk en weet je te beschermen tegen psychische aanvallen! Bij Dyona hanteren we een uitstekende service en producten van enkel de hoogste kwaliteit. Zo is iedere steen in de webshop met de hand uitgezocht; zo ook de robijn. Hierdoor krijg jij enkel de mooiste edelstenen die hun werk het beste doen. Snoep voor de ziel, noemen we dat ook wel!

De kracht van de robijn

De dieprode robijn is als een schitterend juweel. Haar kleur spreekt tot de verbeelding en past perfect bij liefde en passie. De robijn activeert dan ook het hartchakra. Tevens heeft de robijn een positieve werking op de bloedcirculatie, wat oók passend is bij haar tint. Daarnaast is het een steen die overvloed brengt. Ben je bijvoorbeeld met een belangrijk en groots project bezig waar je optimale concentratie voor dient te hebben? Of ben je hard op zoek naar de liefde of een baan? Dan kan de robijn edelsteen je veel overvloed bezorgen. Zowel in de liefde, als in vriendschap als in geld! En nee, het is natuurlijk niet zo dat de euro’s op de mat vallen wanneer je de robijn bij je draagt. Maar door de activerende energie van de robijn kun jij meer doen om een baan te vinden en zo meer geld te verdienen! Probeer het eens uit en kijk wat de robijn voor jou kan betekenen.

Fysieke krachten van de robijn

Naast de emotionele krachten van de robijn, beschikt zij ook over een aantal fysieke krachten. Zo werkt ze tegen uitputting, heeft ze een ontgiftende werking en levert ze een positieve invloed op de nieren, milt en infecties. Robijn bevordert ook een heldere, scherpe kijk en zorgt voor een optimalisatie van je concentratievermogen.

Chakra: hartchakra.
Geschikt voor kinderen: nee.
Fysiek: activerend, depressie, liefde, passie, vriendschap, nieren en milt.

Robijn bestellen bij Dyona

Wil jij zelf een mooie robijn edelsteen aan je collectie toevoegen? Daarvoor ben je bij Dyona aan het juiste adres! Wij helpen je graag verder. Heb je vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij beschikken naast de prachtige robijn over nog veel meer mooie stenen. Ook hebben wij geurige wierook, handige spiritual supplies en nog veel meer in ons assortiment.