Rhodochrosiet geslepen 21- 40 gram

Koop dit product en verdien 1 Crystal points

Rhodochrosiet geslepen 21- 40 gram

Verdien 1 Crystal points
15.00

Op voorraad

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst

Rhodochrosiet is een bijzondere steen met vele lijnen en tinten roze.  Een steen van liefde en het hart. De stenen worden uit voorraad geleverd en wegen tussen de 21 en 40 gram.

Eigenliefde

Deze steen is een heler van het hart. Zij is helemaal op het Zelf gericht en helpt je om lief te zijn voor jezelf en de eigenliefde te laten groeien. Wanneer je een gebroken hart hebt, pijn bent gedaan of een trauma hebt is deze steen heel erg geschikt om bij je te dragen. Zij helpt emoties die vast zitten door bepaalde gebeurtenissen te begrijpen en los te laten als dat nodig is. Ook is deze steen een goede zuiveraar van het hart. Bij het nemen van moeilijke beslissingen of misplaatst schuldgevoel helpt rhodochrosiet om hiermee om te gaan. Daarnaast geeft deze steen enorm veel vreugde.

Wanneer je rhodochrosiet bij je draagt tijdens meditaties en visualisaties helpt zij om te helen van trauma’s en/of gebeurtenissen uit vorige levens. Ook kan zij helpen om te herinneren welke eigenschappen en talenten in vorige levens belangrijk voor je waren. Zo kan je talenten en gaven in dit leven beter begrijpen, maar ook ontwikkelen.

Combinatie met zwarte toermalijn

In combinatie met zwarte toermalijn helpt rhodochrosiet om goed te blijven Aarden terwijl je werkt aan emotionele gebeurtenissen, trauma’s en ook tijdens meditaties is dit een fijne combinatie zodat je niet teveel gaat ‘zweven’. Dit zweven kan ervoor zorgen dat je na een meditatie erg moe bent of hoofdpijn krijgt. Zwarte toermalijn in combinatie met rhodochrosiet helpt je hart te helen, maar blijf je met beide benen goed op de grond. Niet met water reinigen.

Chakra: Hartchakra
Voor kinderen geschikt: Nee
Fysiek: Hart, zenuwstelsel, liefde, angst, stress