Pietersiet geslepen 21-40 gram

Koop dit product en verdien 1 Crystal points
Out of stock!

Pietersiet geslepen 21-40 gram

Verdien 1 Crystal points
13.00

Uitverkocht

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst

Mooie stenen van pietersiet met een gewicht tussen de 21 en 40 gram. Kleuren kunnen verschillen van de foto, worden uit voorraad geleverd.

Heb je moeite met loslaten? Regelmatig nog last van negatieve gevoelens over het verleden of wil je echt meer je eigen pad volgen? Dan is deze steen echt iets voor jou. Pietersiet is een chalcedoon variant en gaat van paars tot blauw met bruin en groen. Een bijzondere steen en echt iedere steen is anders.

Pietersiet heeft de energie van verandering

Verandering is de enige constante in het leven. Dat is een vaststaan feit en toch hebben veel mensen hier moeite mee. Juist door verandering te leren omarmen, kan je meer mee stromen met de energie van het universum. De steen is zeer stimulerend wat betreft energie. Hij zet je aan tot actie en ondersteund je bij het aangaan van je angsten, zoals de angst voor verandering. Het helpt de controle freaks onder ons wat te ontspannen.

Een spirituele steen

Pietersiet is een hele spirituele steen, al zouden we dat misschien van alle stenen kunnen zeggen. Toch doet pietersiet iets speciaals. Hij kan het laten stormen in je, alles omver blazen zodat je jezelf weer opnieuw mag opbouwen. Hij legt oude wonden open zodat ze echt kunnen helen en helpt je om dromen beter te onthouden.

Chakra: Wortelchakra en kruinchakra
Geschikt voor kinderen: Nee
Fysiek: Piekeren, dromen, inzicht, hekserij