Oranje calciet

Toont alle 8 resultaten

Toevoegen aan wenslijst

Oranje calciet ruw 21 – 40 gram

Verdien 0 Crystal points
3.50
Toevoegen aan wenslijst

Oranje calciet ruw 50 – 70 gram

Verdien 0 Crystal points
6.50
Toevoegen aan wenslijst

Oranje calciet ruw 80 – 100 gram

Verdien 0 Crystal points
7.95
Toevoegen aan wenslijst

Oranje calciet ruw 120 – 150 gram

Verdien 1 Crystal points
10.00
Toevoegen aan wenslijst

Calciet trio

Verdien 1 Crystal points
12.50
Toevoegen aan wenslijst

Boeddha oranje calciet (1)

Verdien 2 Crystal points
26.00 20.00
Toevoegen aan wenslijst

Oranje calciet theelichthouder

Verdien 2 Crystal points
22.90
Toevoegen aan wenslijst

Dyona’s chakraset B

Verdien 3 Crystal points
45.00 33.75

Ben je op zoek naar een steen die je opvrolijkt en energie geeft? Of een steen die jouw balans weer kan herstellen? Dan is Oranje Calciet dé steen voor jou! Deze steen heeft een reinigende en vitaliserende werking op zowel de ruimte als de stemming van een persoon. Ik vind het zelf erg fijn om deze steen bij me te dragen wanneer ik meer energie nodig heb om mijn angsten te lijf te gaan of om moeilijkheden te verwerken. Daarnaast is Oranje Calciet een hele fijn steen om door zwangere vrouwen bij zich te worden gedragen omdat zij de ontwikkeling van de foetus ondersteunt. Ben je benieuwd wat Oranje Calciet voor jou kan doen? Lees dan snel verder.

De reinigende werking van Oranje Calciet

Oranje Calciet heeft een erg positieve werking op de stemming in een ruimte of op de stemming van een persoon. Deze steen zorgt namelijk voor meer energie om de geestelijke balans te herstellen en je stemming te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat je meer energie krijgt om jouw angsten te lijf te gaan en neerslachtigheid kan omzetten naar een vrolijkere stemming. Zit je bijvoorbeeld in een ruimte waar geen prettige sfeer hangt? Of heb je energie nodig om jouw sombere gevoelens de baas te worden? Door Oranje Calciet bij je te dragen zal je ervaren dat zij jou precies die energie geeft die je nodig hebt om de sfeer of stemming te veranderen.

Invloeden op fysieke gesteldheid

Op fysiek gebied kan de Oranje Calciet ook een positieve werking hebben. Zij heeft een positief effect op de voortplantingsorganen, darmen (bijvoorbeeld ziekte van Crohn en obstipatie) en galblaas. Daarnaast is Oranje Calciet een zeer geschikte steen voor zwangere vrouwen. Ben je zwanger en op zoek naar een steen die jou hierin ondersteunt? Door Oranje Calciet bij je te dragen zorg je ervoor dat deze steen de ontwikkeling van de foetus kan ondersteunen. Daarnaast helpt ze jou ook om zwangerschapsklachten, zoals ochtendmisselijkheid, te verminderen.

  • Chakra: Wortel chakra
  • Voor kinderen geschikt: Ja
  • Fysiek: Reinigend, balans, angsten, vruchtbaarheid, darmen, zwangerschap

Wil je meer informatie?

Wil je meer te weten komen over Oranje Calciet? Ben je benieuwd wat deze steen voor jou kan betekenen? Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met mij op door het contactformulier in te vullen of door te mailen naar info@dyona.nl.