Obsidiaan

Toont alle 13 resultaten

Toevoegen aan wenslijst

Chakra’s set

Verdien 3 Crystal points
34.50
Toevoegen aan wenslijst

Hanger regenboog obsidiaan

Verdien 0 Crystal points
5.50
Toevoegen aan wenslijst

Hanger sneeuwvlok obsidiaan

Verdien 0 Crystal points
6.50
Toevoegen aan wenslijst

Hanger zilver obsidiaan

Verdien 0 Crystal points
8.50
Toevoegen aan wenslijst

Hartje klein sneeuwvlok obsidiaan

Verdien 0 Crystal points
3.50
Toevoegen aan wenslijst

Kracht en moed set

Verdien 2 Crystal points
24.00
Toevoegen aan wenslijst

Midnight lace obsidiaan handsteen

Verdien 1 Crystal points
18.50
Toevoegen aan wenslijst

Obsidiaan handsteen

Verdien 1 Crystal points
15.00
Toevoegen aan wenslijst

Obsidiaan punt

Verdien 3 Crystal points
35.00
Toevoegen aan wenslijst

Obsidiaan spiegel

Verdien 1 Crystal points
17.50
Toevoegen aan wenslijst

Splitarmband sneeuwvlokobsidiaan

Verdien 0 Crystal points
3.65

Obsidiaan is een vulkanisch glas dat de energie van inzicht en reiniging in zich heeft. Wanneer je dingen wil afsluiten, op eigen benen wil staan, dingen los moet laten of hulp nodig hebt bij de verwerking van angst en trauma’s, dan is de obsidiaan een goede steen. Ze houdt je een spiegel voor als je haar bij je draagt. Dat geeft veel inzicht, maar soms kan dit ook lastig zijn.

Aan te raden is om naast obsidiaan Rozenkwarts te dragen, zodat je met liefde om kunt gaan met datgene wat naar boven komt door de obsidiaan-energie. Ze wordt veel gebruikt in rituelen en dient daarbij als goede beschermer of kan gebruikt worden in rituelen om los te laten. De obsidiaan is ook een steen die je goed kunt gebruiken bij het beschermen van jezelf tegen negativiteit van buiten. Fysiek werkt de energie pijn verlichtend en verwarmt ze handen en voeten. Ideaal voor de winterhanden en wintertenen in de winter!

Dyona verkoopt verschillende soorten obsidiaan. Om de juiste obsidiaan te kiezen, kan je kijken naar de omschrijving van de steen of voel je zelf welke steen bij je past. Vertrouw op je intuïtie.

Sneeuwvlok obsidiaan

Sneeuwvlok Obsidiaan heeft alle eigenschappen van gewone Obsidiaan in zich, maar is zachter en liefdevoller. De liefdevolle en zachte energie is te vergelijken met zachte sneeuwvlokjes die dwarrelen en je laten verwonderen over de mooie wereld tussen al het grauwe en harde in. Wanneer het voelt alsof de wereld te hard is en het lijkt alsof je doorzakt door het gewicht wat er op je schouders ligt is de sneeuwvlok obsidiaan een fijne steen om te dragen. Zij gaat je lichter laten voelen en de negatieve energie in zich opnemen. Maar dan wel op een mildere manier dan de gewone obsidiaan. Sneeuwvlok Obsidiaan is goed voor voeten en handen, vermindert angsten, heft blokkades op en kan een spiegel zijn waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf.

Mahonie obsidiaan

Deze prachtige bruine obsidiaan met zwarte vlekken is een vulkanisch glas dat is ontstaan door snelle afkoeling van lava. Naast de algemene eigenschappen van obsidiaan zoals inzicht en ontwikkeling, heeft deze mahonie obsidiaan een beschermende en aardende werking. Tevens is deze steen goed bij oogproblemen, krampen in het lichaam en darmklachten.

Regenboog obsidiaan

De regenboog obsidiaan is één van de meest krachtige obsidiaan soorten. Het is een lastige steen om te fotograferen, maar in de inktzwarte steen zitten lijnen verborgen die er zo nu en dan met het juiste licht uit komen. Een mysterieuze steen is het zeker! Obsidiaan is een vulkanisch glas dat de energie van inzicht en reiniging in zich heeft. Wanneer je dingen wil afsluiten, op eigen benen wil staan, dingen los moet laten of hulp nodig hebt bij de verwerking van angst en trauma’s, dan is de Obsidiaan een goede steen. Ze houdt je een spiegel voor als je haar bij je draagt. Dat geeft veel inzicht, maar soms kan dit ook lastig zijn. Aan te raden is om naast Obsidiaan Rozenkwarts te dragen, zodat je met liefde om kunt gaan met datgene wat naar boven komt door de Obsidiaan-energie. Ze wordt veel gebruikt in rituelen en dient daarbij als goede beschermer of kan gebruikt worden in rituelen om los te laten. De Obsidiaan is ook een steen die je goed kunt gebruiken bij het beschermen van jezelf tegen negativiteit van buiten. Fysiek werkt de energie pijn verlichtend en verwarmt ze handen en voeten. Ideaal voor de winterhanden en wintertenen in de winter!

Chakra: Wortelchakra
Voor kinderen geschikt: Nee
Fysiek: inzicht, loslaten, angsten, trauma’s, reiniging, bescherming, handen, voeten, pijn, hekserij