Obsidiaan punt

Koop dit product en verdien 3 Crystal points

Obsidiaan punt

Verdien 3 Crystal points
35.00

Op voorraad

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst

Héle mooie kwaliteit obsidiaan punt. Wordt per stuk verkocht en op de foto zie je een voorbeeld. 12,cm hoog en bij de basis 2,5 cm breed.

Obsidiaan is een vulkanisch glas dat de energie van inzicht en reiniging in zich heeft. Wanneer je dingen wil afsluiten, op eigen benen wil staan, dingen los moet laten of hulp nodig hebt bij de verwerking van angst en trauma’s, dan is de obsidiaan een goede steen. Ze houdt je een spiegel voor als je haar bij je draagt. Dat geeft veel inzicht, maar soms kan dit ook lastig zijn.

Ze wordt veel gebruikt in rituelen en dient daarbij als goede beschermer of kan gebruikt worden in rituelen om los te laten. De obsidiaan is ook een steen die je goed kunt gebruiken bij het beschermen van jezelf tegen negativiteit van buiten. Fysiek werkt de energie pijn verlichtend en verwarmt ze handen en voeten. Ideaal voor de winterhanden en wintertenen in de winter!

Dyona verkoopt verschillende soorten obsidiaan. Om de juiste obsidiaan te kiezen, kan je kijken naar de omschrijving van de steen of voel je zelf welke steen bij je past. Vertrouw op je intuïtie.

Chakra: Wortelchakra
Voor kinderen geschikt: Nee, maar ze geeft wel mogelijkheid voor het loslaten van angsten
Fysiek: loslaten, angsten, reiniging, handen, voeten, negatieve energie