Malachiet

Toont 1 resultaat

Toevoegen aan wenslijst

Malachiet geslepen 21 – 40 gram

Verdien 0 Crystal points
3.50

De Malachiet heeft met haar diep groene kleur altijd een mooie uitwerking op mensen zodra zij deze steen zien. Iedereen verbaast zich over haar kleur, de lijnen en de vormen die in de steen zitten. De Malachiet heeft vele positieve werkingen op het fysieke lichaam en de geest, maar pas op want deze steen is zowel krachtig alsook giftig. Draag deze steen dus nooit direct op de huid, maar altijd boven je kleding. Onderschat deze prachtige steen echter niet, want ze heeft krachtige beschermende en zuiverende eigenschappen!

Spirituele werking Malachiet steen

De Malachiet steen versterkt vriendschap, helpt bij het verwerken van trauma’s, absorbeert negatieve energie en brengt de chakra’s in balans terwijl het deze ook reinigt. Daarnaast geeft de Malachiet steen jou dat zetje om je werkelijkheid te veranderen en zet ze aan om je leven te leven volgens jouw passie. Malachiet geeft jou vastberadenheid en biedt hulp op het moment dat jij op het punt staat om moeilijkheden te overwinnen. Dankzij de malachiet heb je hier minder moeite mee en kies jij je eigen pad in het leven. Deze steen neemt makkelijk negatieve energie op uit de omgeving en het lichaam, waardoor jij in een gezuiverde omgeving leeft.

Tot slot staat de Malachiet steen erom bekend je de kracht en discipline te geven om bewust je verantwoordelijkheid te nemen en je eigen keuzes te maken in het leven dat jij wenst te hebben. Een perfecte steen dus voor mensen die krachtig hun eigen leven willen bepalen en leiden.

Malachiet steen verlicht en versterkt (fysieke werking)

Fysiek heeft het een energetisch positief effect op menstruatieklachten en helpt de steen bij seksuele problemen bij vrouwen. Ook ondersteund deze steen energetisch bij ontgiften, bloeddrukverlaging en ondersteunt zij het immuunsysteem en het zelf genezend vermogen van het lichaam.  Heb je een blaasontsteking? Ook dan kun je Malachiet inzetten als krachtige positieve invloed.

De Malachiet steen kan ook helpen bij astma, artritis en artrose, botbreuken, jicht, epilepsie, de bloedvaten en stimuleert het de nieren. Let op, de steen kan eventueel lichte hartkloppingen veroorzaken, bij voorkeur niet dragen bij hartklachten.

Daarnaast beschermt de Malachiet steen tegen allerlei soorten stralingen (o.a. elektromagnetische straling). Tot slot bevordert Malachiet het concentratievermogen en analytisch vermogen.

Waar komt de Malachiet steen vandaan?

Chakra: Hartchakra, zonnevlecht
Voor kinderen geschikt: Nee
​Fysiek: Reinigen, vriendschap, menstruatie, overgang, bloed, genezing, immuunsysteem, longen, trauma