Lodoliet/Fantoomkwarts

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Lodoliet wordt ook wel Fantoomkwarts genoemd. In lodoliet zie je de meest prachtige landschappen en werelden in een helder bergkristal van prachtige kwaliteit. Hierdoor zie je de onderliggende lagen, het moerasachtig landschap of de wereld van de vissen en meerminnen.

Verdieping en magie

De landschappen en mooie kleuren in lodoliet ontstaan door een variatie aan mineralen. Met name de kleuren zijn belangrijk voor het bepalen van de werking van lodoliet, maar alle lodoliet hebben een krachtige werking op de spirituele ontwikkeling. Het is een steen waar je echt naar moet kijken om te ontdekken wat er allemaal te zien is in de steen. Het is een fijne steen voor meditaties, visualisaties en trancereizen. Ze helpt je om de juiste weg te bewandelen of het juiste pad te kiezen als je voor je gevoel op een kruispunt staat. Lodoliet prikkelt de fantasie en geeft stroming aan de innerlijke creativiteit.

Lodoliet is niet voor kinderen geschikt als zijnde steen om te gebruiken, maar natuurlijk wel om te bewonderen. Lodoliet houdt niet van water. Wanneer er bijvoorbeeld een ijzerhoudend mineraal in de steen zit dat zorgt voor de mooie fantomen kan dit gaan roesten.

Chakra: Zonnevlecht, derde oog chakra en kruinchakra
Voor kinderen geschikt: Nee
Fysiek: persoonlijke ontwikkeling, meditaties, ogen, fantasie, creativiteit