Lapis Lazuli

Alle 7 resultaten

Toevoegen aan wenslijst

Armband lapis lazuli 4mm

Verdien 0 Crystal points
8.50
Toevoegen aan wenslijst

Chakra’s set

Verdien 3 Crystal points
34.50
Toevoegen aan wenslijst

Engelenkracht set

Verdien 2 Crystal points
20.00
Toevoegen aan wenslijst

Hanger lapis lazuli

Verdien 0 Crystal points
7.00
Toevoegen aan wenslijst

Lapis lazuli geslepen 10 – 20 gram

Verdien 0 Crystal points
6.75
Toevoegen aan wenslijst

Mala lapis lazuli & chalcedoon

Verdien 4 Crystal points
48.00
Toevoegen aan wenslijst

Pendel lapis lazuli bol

Verdien 1 Crystal points
11.00

Lapis Lazuli steen online kopen

Wil jij graag een lapis lazuli kopen? Dit is één van de meest bekende stenen ter wereld. Dit komt mede dankzij de oude Egyptenaren die de steen al rond 3100 v. Chr. gebruikten in sieraden en heilige attributen.

De lapis lazuli werd vermalen om gebruikt te kunnen worden voor medicinale doeleinden. De steen diende ook als oog make-up! In het heden is ze nog steeds een geliefde edelsteen. Dit komt mede door haar prachtige werkingen en helende krachten. Daarnaast is ze met haar diepblauwe tint ook onweerstaanbaar om naar te kijken!

Lapis lazuli is een steen van kracht en macht

De steen staat al sinds haar oorsprong bekend als de steen van kracht en macht. Tegenwoordig is ze nog steeds de steen van koningen en koninginnen, mede dankzij haar majestueuze kleur. De sterke energie afkomstig van de steen geeft kracht en een gevoel van macht. Dat laatste is met name handig wanneer je een situatie niet meer kunt overzien of wanneer je het gevoel hebt bepaalde dingen niet meer zelf in de hand te hebben.

De edelsteen zal je de moed geven die nodig is.

Op zoek naar jezelf

De lapis lazuli maakt het pad voor je vrij om op zoek te gaan naar jezelf. De onnodige ‘ruis’ wordt weer helder. De pyriet beschikt over goud, zilverachtige spikkels die een aardende werking hebben. Dit is gunstig wanneer je het pad bewandeld naar jouw innerlijke zelf. Je blijft met beiden voeten op de grond en je laat je niet van de wijs brengen.

Wanneer je de steen samen draagt met larimar of turkoois, versterken de stenen elkaars eigenschappen op een zeer positieve manier. Je kunt de steen los kopen maar ook in sieraden. Denk bijvoorbeeld aan een hanger; schitterend én met prachtige werkingen.

Lapis lazuli voor wijsheid en bezinning

De edelsteen kan ook voor fysieke aspecten gedragen of gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor klachten aan het hoofd, de keel en de longen. Heb je hier zelf geen last van, maar bijvoorbeeld een goede vriend of vriendin wel? De steen staat ook bekend als vriendschapssteen en is dus een prachtig cadeau voor goede vrienden.

De steen wordt geassocieerd met wijsheid, bezinning en verdieping. Ze maakt je optimistisch en haalt angsten weg. Let wel! De steen bevat zwavel en is daarom niet geschikt om edelstenenwater mee te maken.

Chakra: keel, derde oog en kruin.
Voor kinderen geschikt: nee.
Fysiek: hoofd, keel, longen, aardend, angsten.

Lapis lazuli bestellen bij Dyona

Wil jij een lapis lazuli steen kopen? Dat kan bij Dyona! Wij helpen je graag verder. Heb je vragen en/ of opmerkingen voor ons? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Naast de lapis lazuli beschikken wij ook over vele andere prachtige edelstenen. Maar ook over geurige wierook, handige spiritual supplies en veel meer!