Hematiet

Showing all 6 results

Toevoegen aan wenslijst

Hanger hematiet

Verdien 0 Crystal points
6.50
Toevoegen aan wenslijst

Hanger hematietkwarts

Verdien 0 Crystal points
9.50
Toevoegen aan wenslijst

Hanger hematietkwarts druppel

Verdien 1 Crystal points
18.00
Toevoegen aan wenslijst

Hematiet geslepen 21 – 40 gram

Verdien 0 Crystal points
5.80
Toevoegen aan wenslijst

Hematietkwarts geslepen 10-20 gram

Verdien 0 Crystal points
3.00
Toevoegen aan wenslijst

Hematietkwarts geslepen 21-40 gram

Verdien 0 Crystal points
4.50

Hematiet is een sterk aardende steen. Met haar natuurlijke licht magnetiserende eigenschap, verbindt zij energie die er niet meer hoeft te zijn, met de aarde. Ze laat deze energie de aarde weer instromen, waardoor je met beide benen op de grond blijft. Deze werking heb ik zelf al heel vaak ervaren.

Naast haar aardende werking, is ze goed voor negatieve invloeden waar jij van af wilt. Denk hierbij aan verslavingen en eigenschappen waar je niet blij mee bent en aan wil werken, zoals onzekerheid. Hematietkwarts is hetzelfde als de red healer of de golden healer.

Dyona brengt spiritualiteit samen met het dagelijks leven

Hematiet is aardend en geeft zelfvertrouwen

Hematiet geeft zelfvertrouwen, meer levenslust, maakt ze je wilskrachtig en geeft ze je moed. Heb je moeite om praktisch na te denken? Zij helpt je hiermee en zorgt ervoor dat je keuzes kunt maken.

Chakra: Wortelchakra
Voor kinderen geschikt: Nee
Fysiek: Aardend, reinigend

Zilverkleurige hematiet edelsteen

Hematiet is een zware, zilverkleurige edelsteen. Daarnaast heeft ze roodbruine verweringskorsten, die lijken op wondkorsten. Vanwege haar kleur wordt ze ook wel de rode glaskop, ijzerglans of ijzerglimmer genoemd.

Wortelchakra

Deze zilveren edelsteen past bij het wortelchakra. De wortelchakra bevindt zich ter hoogte van je stuitje en geeft aan hoe goed je geaard bent. Daarnaast staat dit chakra voor levenskracht, aanpassingsvermogen, overlevingsdrang, ambitie en levenskracht. Dankzij dit chakra sta je met beide benen op de aarde, heb je voldoende energie en heb je genoeg zelfvertrouwen.

Dyona staat bekend om de prachtige kwaliteit edelstenen, de fijne service en de persoonlijke touch

Benieuwd naar de helende hematiet stenen?

Wil je zelf ervaren wat hematiet voor jou kan betekenen? Ze geeft je zelfvertrouwen én de energie die je nodig hebt. Bestel één van de helende stenen in de webshop en ervaar de werking zelf! Wil je meer weten over wat deze helende steen voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op en ik vertel je alles wat je wilt weten.