Hematiet geslepen 21 - 40 gram

Koop dit product en verdien 0 Crystal points
Out of stock!

Hematiet geslepen 21 – 40 gram

Verdien 0 Crystal points
5.80

Uitverkocht

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst

Mooie hematiet trommelstenen. Worden per stuk verkocht met een gewicht tussen de 21 en 40 gram. De stenen worden uit voorraad geleverd, waardoor ze kunnen verschillen van de foto.

Hematiet is een sterk aardende steen. Met haar natuurlijke licht magnetiserende eigenschap, verbindt zij energie die er niet meer hoeft te zijn, met de aarde. Ze laat deze energie de aarde weer instromen, waardoor je met beide benen op de grond blijft. Deze werking heb ik zelf al heel vaak ervaren.

Naast haar aardende werking, is ze goed voor negatieve invloeden waar jij van af wilt. Denk hierbij aan verslavingen en eigenschappen waar je niet blij mee bent en aan wil werken, zoals onzekerheid.

Dyona brengt spiritualiteit samen met het dagelijks leven

Hematiet is zelfreinigend en geeft zelfvertrouwen

Hematiet is een zelfreinigende steen. Ze laat energie afvloeien naar de aarde, waardoor ze zeer geschikt is voor het ontladen van andere edelstenen. Ze reinigt de atmosfeer in een vertrek en helpt bij het absorberen van aardstraling. Ook geeft ze je zelfvertrouwen, meer levenslust, maakt ze je wilskrachtig en geeft ze je moed. Heb je moeite om praktisch na te denken? Zij helpt je hiermee en zorgt ervoor dat je keuzes kunt maken.

Chakra: Wortelchakra
Voor kinderen geschikt: Nee
Fysiek: Aardend, reinigend