Hanger serafiniet

Koop dit product en verdien 0 Crystal points

Hanger serafiniet

Verdien 0 Crystal points
7.00

Op voorraad

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst

Per bestelling zit er één koordje bij om de hanger aan te hangen, ongeacht hoeveel hangers je besteld. Wil je graag meer dan één koordje? Klik dan hier. De hangers worden per stuk verkocht. De kleur kan iets verschillen van de foto.

Serafiniet is een donkergroene steen met prachtige zilveren vleugels.  Deze steen wordt alleen gevonden in de omgeving van het Baikal-meer in Siberië. Een prachtige omgeving en rijk aan veel unieke flora en fauna. Serafiniet is een zeer krachtige genezer en helpt onze levensenergie krachtig te laten stromen. Zij geeft energie en maakt actief. Wanneer je serafiniet bij je draagt of naast je bed legt, helpt zij om het aura te helen en te vullen met een fijne, zachte energie. De zilveren vleugels in serafiniet geven jou vleugels waardoor je durft te gaan waar je nog niet bent geweest. Of dat nou gaat om daadwerkelijk reizen of om angsten te doorbreken of dieper in meditatie te gaan, serafiniet geeft je vleugels. (Het is eigenlijk een soort Red Bull onder de stenen, de steen geeft immers ook veel energie.)

De zilveren vleugels in serafiniet worden vaak gezien als de vleugels van engelen, waardoor deze steen veel gebruikt wordt door diegene die met engelen kunnen communiceren. Serafiniet harmoniseert met bergkristal en/of charoiet. Zij hebben een hele gunstige invloed op elkaar en zijn daarom goed samen te dragen om elkaars energie te versterken.

Chakra: Hartchakra en Kruinchakra
Voor kinderen geschikt: Nee
Fysiek: Balans, bloed, genezing