Hanger bumblebee jaspis

Koop dit product en verdien 0 Crystal points

Hanger bumblebee jaspis

Verdien 0 Crystal points
9.00

Op voorraad

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst

Per bestelling zit er één koordje bij om de hanger aan te hangen, ongeacht hoeveel hangers je besteld. Wil je graag meer dan één koordje? Klik dan hier. De hangers worden per stuk verkocht. De kleur kan iets verschillen van de foto. Deze steen is niet geschikt om op de huid te dragen. Draag deze hanger boven je kleding,

Deze steen moet nooit te lang vast worden gehouden en altijd op de kleding worden gedragen. Het is een steen die vrolijk maakt, je laat genieten van het leven en die je helpt om grenzen te verkennen. Hij helpt je om buiten je comfortzone te gaan en te ontdekken wat jouw passie is.

Jaspis is er in vele kleuren en vormen. Jaspis is een kwartssoort, maar het microscopisch kleine kristallen. Dit wordt ook wel cryptokristallijn genoemd. De chemische samenstelling is dus hetzelfde als die van kwarts, maar door zijn kristalvorm is het een andere soort dan kwarts. Jaspis komt enorm veel voor op de wereld, zelfs in Nederland! De grootste vindplaatsen zijn India, Rusland, Frankrijk en de VS. De naam jaspis heeft niet echt een bekend herkomst, maar er wordt gedacht dat het uit het Grieks komt en ‘gevlekte steen’ betekend. Zij wordt al sinds de oudheid bewerkt en gebruikt. Zo zijn er pijlpunten en bijltjes van jaspis gevonden.

Elke soort jaspis werkt aardend en beschermend. Zij helpt doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Jaspis maakt strijdlustig, daadkrachtig en volhardend. Jaspis helpt bij het voor jezelf opkomen en geeft moed, zij maakt weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Jaspis bevordert de fantasie en absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling en negatieve invloeden, dit maakt veel jaspis varianten uitstekend voor kinderen die gevoelig zijn. De fysieke eigenschappen hangen af van het soort jaspis. Kies op basis van de beschrijving en je gevoel de jaspis uit die bij jou past.

Chakra: Zonnevlechtchakra
Geschikt voor kinderen: Ja
Fysiek: Versterkt het hart en het zenuwstelsel