Galaxyiet geslepen 21- 40 gram

Koop dit product en verdien 0 Crystal points

Galaxyiet geslepen 21- 40 gram

Verdien 0 Crystal points
4.20

Op voorraad

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst

Wordt verkocht per stuk, een steen heeft een gewicht tussen 21 en 40 gram. De stenen worden uit voorraad geleverd en kunnen dus qua kleur en vorm afwijken van de foto.

Galaxyiet is eigenlijk een soort ‘klein broertje’ van labradoriet. Het is een veldspaat met kleine labradoriet kristallen die nèt een klein beetje glittering geven aan de steen. De steen wordt ook wel micro-labradoriet genoemd en wordt veelal gevonden bij labradoriet afzettingen. Qua energie lijkt de steen op die van labradoriet, maar toch is het anders.

Galaxyiet is vernoemd naar galaxy (sterrenstelsel)

Zelf vind ik het een sterke steen die je de diepte in laat gaan wanneer je ermee mediteert. Het is een steen die je uitdaagt om verder te kijken, dieper te duiken in je innerlijke zelf. Hierdoor leer je wie je bent en wat jouw doel is op aarde. Het is een goede meditatiesteen, maar niet voor mensen die nog nooit met stenen hebben gemediteerd vind ik persoonlijk. Deze steen zorgt ervoor dat je echt de diepte in gaat en ik durf zelf te zeggen dat hij ondersteunend is als je op zoek gaat naar voorouders en gidsen tijdens transreizen en visualisaties. Hierdoor is de steen niet geschikt voor kinderen maar zéker geschikt voor mensen die bezig zijn met hun spirituele ontwikkeling en hierin al wat stappen hebben gemaakt.