Flower agaat

Toont alle 5 resultaten

Toevoegen aan wenslijst

Flower agaat (5)

Verdien 0 Crystal points
8.25
Toevoegen aan wenslijst

Flower agaat (1)

Verdien 1 Crystal points
10.50
Toevoegen aan wenslijst

Flower agaat (7)

Verdien 1 Crystal points
12.50
Toevoegen aan wenslijst

Flower agaat (3)

Verdien 1 Crystal points
16.25
Toevoegen aan wenslijst

Flower agaat (6)

Verdien 2 Crystal points
21.20

Flower agaat – De steen van bloemen

Een bijzondere agaat soort, deze flower agaat. Met haar zachte kleuren en bloemvormige insluitingen werd zij direct door de community van Dyona omarmd als een must have. Deze agaat wordt gevonden in Madagascar en is makkelijk te herkennen aan de kleuren en insluitingen. Kleuren als zacht roze, lichtpaars en soms lichtgroen komen voor in deze steen. Regelmatig zien we mooie kristalgeodes in deze steen. Ze noemen deze steen ook wel bloemagaat.

De betekenis van de flower agaat

Deze steen heeft een liefdevolle en aardende werking. Net zoals alle agaat is deze steen aardend, maar doet dit op een hele zachte manier gevuld met zachte yin/vrouwelijke energie. Rust, kalmte, zachtheid en acceptatie zijn de termen die wij graag gebruiken om de energie van deze steen te omschrijven. Leg deze steen in huis of op je nachtkastje en stroom mee in de energie van zachtheid die je helpt om liever voor jezelf te zijn. De aardende energie van deze steen helpt jou om energie die je niet meer nodig hebt, los te laten. Daarnaast geeft alleen al het kijken en simpelweg vasthouden van deze steen een hele rustgevende werking.

Heb je te maken met woede of negativiteit? De flower agaat helpt je om hier overheen te komen. Zij laat zien dat dergelijke energie niet horen in je leven en dat je ervoor kunt kiezen om te gaan voor liefde en vreugde.

Flower agaat bij angst en burn-out

Mensen die te maken hebben met angsten, paniek en/of een burn-out hebben vaak de tendens om te hard te zijn voor zichzelf. Zij moeten heel veel van zichzelf, leggen de lat enorm hoog en zitten vast in een cirkel van angst en onzekerheid. Deze steen kan je ondersteunen om wat zachter voor jezelf te zijn. Door te mediteren met prachtige steen kan je jezelf helpen bij het geven van meer liefde aan jezelf. Zie de flower agaat als een zachte knuffel die je kan troosten en oppeppen wanneer jij dit nodig hebt.

Chakra: hartchakra
Geschikt voor kinderen: ja.
Fysiek: rust, zachtheid, angst, burn-out, depressie, liefde, zelfacceptatie

Flower agaat koop je bij Dyona

Wil jij een flower agaat kopen? Wij helpen je graag verder! Heb je vragen en/ of opmerkingen voor ons? Aarzel dan niet om contact op te nemen.