Chiastoliet platte schijf 10 - 20 gram

Koop dit product en verdien 0 Crystal points

Chiastoliet platte schijf 10 – 20 gram

Verdien 0 Crystal points
7.75

Op voorraad

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst

Wordt per stuk uit voorraad verkocht, wegen tussen de 10 en 20 gram. Stenen op de foto zijn een voorbeeld.  Stenen hebben altijd aan één kant een kruis.

Een bijzondere steen vanwege het kruis wat je soms in de steen vind en wordt daarom ook vaak de kruissteen genoemd. Vroeger werd deze steen gebruikt als amulet. Het is een steen die bij je past als je op een kruispunt staat in je leven of wanneer je belangrijke keuzes moet maken. De steen ondersteunt je bij het overzien van de mogelijkheden. De steen maakt je geest helder en zorgt ervoor dat je opener wordt voor mogelijkheden. Alle oogkleppen zullen komen te vervallen en je zult realistisch en eerlijk kunnen kijken naar mogelijkheden. Het is geen steen die ‘simpel’ is, het is een steen waarmee je je moet verbinden om de kracht te ervaren: slaap ermee en draag hem bij je. Lichamelijk kan de steen rust geven en het immuunsysteem versterken.

Weet je niet goed wat jouw levenspad is of wat je met je leven moet doen? Dan is dit een goede steen om bij je te dragen, dit is een steen van inzichten voor je levenspad.  Let op: niet in iedere hanger is het kruid echt zichtbaar, maar de structuur van de steen is identiek.

Chakra’s: Wortelchakra
Geschikt voor kinderen: Nee
Fysiek: Inzicht, dromen, immuunsysteem, keuzes