Celestien

Toont 1 resultaat

Toevoegen aan wenslijst

Hanger celestien

Verdien 0 Crystal points
7.85

Celestien, ook wel Celestiet of Coelestien genoemd, bevordert de spirituele ontwikkeling, creativiteit en helderziendheid. Wanneer je vaak in het openbaar moet spreken of angstig bent in openbare gelegenheden helpt de celestien je meer zelfvertrouwen te krijgen. Ze helpt je om je beter en sneller op je gemak te voelen en je een rustig gevoel te geven. Ook wanneer je te maken hebt gehad met vervelende gebeurtenissen in je leven helpt de energie van deze steen je om dit achter je te laten en weer naar de toekomst te kijken. Zij helpt je om los te laten op het moment dat het nodig en mogelijk is. Celestien helpt je vooruit te kijken en zorgt dat jij lekkerder in je vel zit . Klinkt dit jou als muziek in de oren en denk jij dat celestien een fijne steen voor jou is om bij je te dragen? Je kunt deze steen makkelijk en snel online bij Dyona bestellen.

Engelensteen

Celestien wordt ook wel de engelensteen genoemd, omdat de energie van deze steen contact met engelen en gidsen bevordert. De steen helpt je om dromen te onthouden en om een diepere staat van zijn tijdens meditaties te bereiken. Geestelijk biedt celestien de drager van de steen echt rust, focus en verdieping. Het maakt zaken zoals dromen helder en bevordert jouw creatieve inzicht.

Fysiek werkt de steen kalmerend en heeft een positieve invloed op de ogen. Celestien kan niet goed tegen zonlicht en water, maar je kunt het toch prima als sieraad bij je dragen. Zolang je oppast dat jouw sieraad niet in contact komt met water en je deze niet te veel blootstelt aan fel zonlicht, blijft de kwaliteit van de celestien hoog. Water kan ervoor zorgen dat de kleur verloren gaat.

Uiterlijke kenmerken van celestien

Celstien heeft een zachte grijsblauwe kleur en vormt van nature mooie kristallen. Wanneer de steen gladgeslepen is zie je diverse lichte en meer donkere kleuren blauw, grijs en wit door elkaar. De naam ‘celestien’ is afgeleid van het Latijnse coelestis, wat ‘hemels/ met de kleur van de hemel’ betekent.

Chakra’s

Celestien werkt op alle chakra’s, maar met name op de onderstaande drie chakra’s:
Kruinchakra, derde oog chakra, keelchakra

Voor kinderen geschikt: Ja, met name voor hooggevoelige kinderen of kinderen die te maken hebben (gehad) met pesten.

Tot slot heeft celestien fysiek een positieve werking op je spieren, keel, ogen, zenuwen, visioenen, verdriet, meditatie, loslaten, rust, helderziendheid, faalangst, dromen en HSP.

Wil jij graag meer weten over celestien of heb je een andere vraag aan mij? Stel dan gerust je vraag door het contactformulier in te vullen of door te mailen naar info@dyona.nl.