Er zijn een aantal aanpassingen geweest op de webshop, klik hier om de overzicht opnieuw te laden.

Bergkristal

Resultaat 1–18 van de 49 resultaten wordt getoond

Bergkristal kopen bij Dyona

Wil jij je lichaam weer in balans brengen? Bergkristal is een zuivere en neutrale steen, die een grote energetische ondersteuning kan bieden. Deze krachtige werking van deze steen wordt dan ook veelal gebruikt voor healings en energetisch werk. De zuivere werking van deze steen heeft een positief effect op het aura en de chakra’s. Dit is echt één van mijn favoriete stenen en wordt eigenlijk een beetje ondergewaardeerd in stenenland. Terwijl deze edelsteen een must have is voor ieder persoon die werkt met de energie van stenen. Het reinigt alle chakra’s en brengt het lichaam in balans. Lees meer over de energetische werking van Bergkristal.

Bergkristal en energie

Bergkristal en energie zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Omdat zij zo zuiver en neutraal is, reguleert het en geeft het energie. Ook kan zij energie laten stromen waardoor het een hele goede geleider is van energie. Als je naar deze steen kijkt, zie je hoe mooi, zuiver, puur en transparant deze steen is. De steen weerspiegelt als het ware haar eigen zuivere en pure energie. Vanwege de zuiverende energie, kan de Bergkristal andere stenen beïnvloeden en hun werking versterken.

De werking van Bergkristal

De helderheid en zuiverheid van Bergkristal helpt je om helder na te denken en geeft een positieve ondersteuning op je concentratie. Omdat zij van zichzelf zo puur en neutraal is, helpt het jou om een neutrale en onpartijdige houding aan te kunnen nemen in een conflict of probleemsituatie. De steen ondersteunt je als het ware om helder na te denken om zo het conflict of probleem op te lossen.

De energetische ondersteuning op het lichaam

Doordat Bergkristal een zuiverende energie heeft, kan dit jou een ondersteuning bij koorts, pijn en kan het een vitaliserend en verkoelende ondersteuning bieden. Daarnaast ondersteunt zij het immuun- en hormoonsysteem. Heb je bijvoorbeeld last van hormonale schommelingen? De zuivere werking van deze steen helpt jou om jouw lichaam weer in balans te brengen!

Meer Bergkristal producten bij Dyona

Naast stenen hebben wij ook andere zoals Bergkristal producten zoals, armbanden, hangers, bodymist, handcrème, pendels en meer.  Heb je een vraag over deze steen of wens je persoonlijk advies? Stel dan gerust je vraag door het contactformulier in te vullen of door te mailen naar [email protected] Via onze website kun je eenvoudig je gewenste product bestellen. Vervolgens sturen wij je product op in een duurzame verpakking. Binnen enkele werkdagen heb je jouw edelsteen of ander product al in huis. Ervaar zelf de positieve energie van Bergkristal!

Chakra: Alle chakra’s
Voor kinderen geschikt: Ja
Fysiek: Hormonen, pijn, koorts, griep, immuunsysteem, meditatie, helderziendheid, persoonlijke groei