Amazoniet

Toont alle 8 resultaten

Toevoegen aan wenslijst

Armband amazoniet 7mm

Verdien 0 Crystal points
3.95
Toevoegen aan wenslijst

Amazoniet geslepen 14-24 gram

Verdien 0 Crystal points
5.00
Toevoegen aan wenslijst

Splitarmband amazoniet

Verdien 0 Crystal points
5.00
Toevoegen aan wenslijst

Hanger amazoniet

Verdien 0 Crystal points
6.50
Toevoegen aan wenslijst

Mala amazoniet

Verdien 1 Crystal points
15.10
Toevoegen aan wenslijst

Energy oil MIRACLE

Verdien 1 Crystal points
17.00
Toevoegen aan wenslijst

Dyona’s chakra set A

Verdien 3 Crystal points
45.00 33.75
Toevoegen aan wenslijst

Mala amazoniet en barnsteen

Verdien 4 Crystal points
43.00

Amazoniet edelsteen

Amazoniet is een zachte groene steen met vaak witte lijnen. Hoewel zij een zachte uitstraling heeft, is zij een sterke beschermer tegen negatieve energie, elektromagnetische straling en andere schadelijke invloeden. Zit jij bijvoorbeeld elke dag in een ruimte met veel computers? Of ben je veel omringd door mobiele telefoons? Dan is de Amazoniet misschien wel iets voor jou!

Ik draag deze steen graag bij me om me te beschermen tegen negatieve straling en andere schadelijke invloeden. Daarnaast vind ik het fijn om deze steen bij me te dragen omdat ze me kalmte en evenwicht brengt.

De werking van de Amazoniet

Het zachte en kalme uiterlijk van de Amazoniet weerspiegelt haar fijne energie die kalmte en balans brengt. Ze werkt kalmerend en brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma’s, zorgen en rouw. Heb je bijvoorbeeld een nare ervaring opgedaan? Of zit er veel verdriet in jouw lijf? De Amazoniet brengt jou kalmerende energie en ondersteunt jou bij het verwerken van het verdriet.

Daarnaast brengt ze je weer in balans wanneer je last hebt van extreme stemmingswisselingen. Deze steen geeft je ook een boost! Omdat het verstand en intuïtie door Amazoniet in balans wordt gebracht, kan zij jou uit een slachtofferhouding halen en geeft ze jou de kracht om je eigen geluk te maken. Wanneer je lichaam in balans is, voel je je sterker!

Persoonlijk vind ik de Amazoniet een erg fijne steen om water op te laden aangezien de energie van deze steen evenwicht en kalmte brengt. Maar pas op! Leg de steen nooit in direct contact met water, maar altijd naast een karaf met water. De stoffen die in de steen zitten zijn niet geschikt voor inname.

Amazoniet en fysieke effecten

De Amazoniet heeft een ontkrampende werking. Daarnaast heeft zij een positief effect op de stofwisseling, het zenuwstelsel, de hersenen, de hypofyse, de thymus, osteoporose, de tanden, de huid en calciumtekort.

  • Chakra: Hart chakra
  • Voor kinderen geschikt: Ja
  • Fysiek: Verdriet, balans, straling

Meer informatie over Amazoniet?

Wil je meer informatie over Amazoniet of heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact met mij op en ik beantwoord graag al je vragen! Je kunt mij bereiken door het contactformulier in te vullen of te mailen naar info@dyona.nl.