Armband agaat dubbel

Koop dit product en verdien 0 Crystal points
Out of stock!

Armband agaat dubbel

Verdien 0 Crystal points
8.00

Uitverkocht

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst
Deel dit product:

Armband met een mooie dubbele rij agaatkralen. Te stellen op verschillende groottes. Ideaal voor iedere pols!

Allerlei soorten  natuurlijke agaat. Van mosagaat tot rode agaat.  Kan gedragen worden als armband en als ketting.

Agaat is een aardende steen die bescherming en innerlijke rust geeft. Deze steen helpt je om met beide benen op de grond te blijven staan tijdens jouw spirituele ontwikkeling. Dankzij de aardende eigenschappen van deze steen brengt zij balans en is zij goed voor de benen. Heb je problemen om wakker te worden uit dromen of meditaties? Zorg dat er agaat bij je in de buurt ligt en het ontwaken gaat makkelijker. De agaat steen is beschermend en helpt jou stabiliseren. Logischerwijs zorgt deze aardende steen er tevens voor dat jij een nuchtere houding behoud tijdens je spirituele en geestelijke groei. Je zult merken dat zelfreflectie beter werkt en dat je alles prima objectiever en meer van een afstandje kunt bekijken.

Soorten agaat

Er bestaan veel verschillende soorten agaat en bij Dyona kun je ook veel soorten agaat bestellen in de webshop. Sommige soorten zijn zo populair dat ze vaker uitverkocht zijn dan aanwezig, maar dat bevestigd alleen maar dat de agaat ontzettend veel positieve werkingen heeft en gewoon een mooie steen is om bij je te hebben. Bij Dyona kun je onder andere de volgende soort agaatstenen vinden met bijbehorende fysiek:

  • Botswana agaat: Zwangerschap, huid, creativiteit, balans.
  • Boomagaat: Immuunsysteem, benen, voeten, aarden.
  • Mosagaat: Angst, stress, immuunsysteem, faalangst.

Diverse chakra’s

In de basis werkt de agaatsteen goed voor het wortelchakra. Dit chakra is het fundament waarop andere chakra’s gebouwd zijn. Wanneer een chakra uit balans is uit zich dat zowel op fysiek als op emotioneel gebied. Het is dus altijd goed om het wortelchakra in balans te houden.

Overige chakra’s zijn afhankelijk van de agaatsoort. Op vuuragaat na is agaat een geschikte spirituele steen voor kinderen. Deze steen is goed voor de benen en voeten, je kunt er lekker van aarden, ze biedt een uitkomst bij slaapproblemen, zeer geschikt voor meditatie en dromen.