Energy oil TRIANGLE

Koop dit product en verdien 1 Crystal points
Out of stock!

Energy oil TRIANGLE

Verdien 1 Crystal points
15.00

Uitverkocht

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst
Deel dit product:

De energy oils van Dyona zijn een prachtige spirituele ondersteuning voor iedereen*. Iedere olie is met de hand samengesteld voor specifieke situaties, gedachten en rituelen. Rol ze op de huid, op je kussen of op een crystal pouch van Dyona en ervaar de verfijnde energie van deze rollers.

De harmonieuze energie van de gouden driehoek

De TRIANGLE energy oil van Dyona  is gebaseerd op de harmonieuze energie van de gouden driehoek.  Zij is uitermate geschikt voor het helpen bij het vinden van balans en heeft de energie van drie favoriete stenen in zich: de liefde van rozenkwarts, de ontspanning van amethist en de zuivering van bergkristal. Dé olie voor zachtheid, lekker slapen en rust in het hoofd. De TRIANGLE energy oil bestaat uit onder andere amandelolie,  kruidnagel, lelietjes van dalen, lavendel en de gouden driehoek. Het flesje is een 10ml flesje van glas met een roller van amethist (de kleur van de amethist varieert van zeer licht paars tot donker paars).  De olie in het flesje kan verkleuren na verloop van tijd.

Rol de olie op één van deze punten op je lichaam

– Binnenkant van de polsen
– Onder je voeten
– Op een chakrapunt

Daarnaast kan je de olie ook op het kussen rollen voor tijdens de nacht of een crystal pouch van Dyona. Vul deze crystal pouch eventueel met stenen en draag hem bij je.

Test altijd eerst goed uit of je niet allergisch bent voor de olie door dit op een klein stukje van de huid te rollen. Bij irritatie meteen met lauwwarm water afwassen.

*let op met allergiën. Deze olie is niet geschikt voor kinderen om op de huid te dragen.