Energy oil MOONNYMPH

Koop dit product en verdien 1 Crystal points
Out of stock!

Energy oil MOONNYMPH

Verdien 1 Crystal points
15.00

Uitverkocht

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst
Deel dit product:

De energy oils van Dyona zijn een prachtige spirituele ondersteuning voor iedereen*. Iedere olie is met de hand samengesteld voor specifieke situaties, gedachten en rituelen. Rol ze op de huid, op je kussen of op een crystal pouch van Dyona en ervaar de verfijnde energie van deze rollers.

De energie van de volle maan

De MOONNYMPH energy oil van Dyona  is zoals de naam al zegt speciaal voor de vrouwen gemaakt met behulp van de volle maan energie. De volle maan energie staat voor kracht, vrouwelijheid en sensualiteit. Deze olie ondersteunt jou bij het vinden van jezelf, het omarmen van jouw kracht en het aanwakkeren van de sexy tijger in jezelf. De olie werkt in op het energieveld van het lichaam en geest. De MOONNYMPH energy oil bestaat uit onder andere amandelolie,  ylang ylang, roos, hibiscus maansteen en carneool.  Het flesje is een 10ml flesje van glas met een roller van natuurlijke carneool. De olie in het flesje kan verkleuren na verloop van tijd.

Rol de olie op één van deze punten op je lichaam

– Binnenkant van de polsen
– Onder je voeten
– Op een chakrapunt

Daarnaast kan je de olie ook op het kussen rollen voor tijdens de nacht of een crystal pouch van Dyona. Vul deze crystal pouch eventueel met stenen en draag hem bij je.

Test altijd eerst goed uit of je niet allergisch bent voor de olie door dit op een klein stukje van de huid te rollen. Bij irritatie meteen met lauwwarm water afwassen.

*let op met allergiën. Deze olie is niet geschikt voor kinderen om op de huid te dragen.