Energy oil INTENTIONS

Koop dit product en verdien 1 Crystal points
Out of stock!

Energy oil INTENTIONS

Verdien 1 Crystal points
15.00

Uitverkocht

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst
Deel dit product:

De energy oils van Dyona zijn een prachtige spirituele ondersteuning voor iedereen*. Iedere olie is met de hand samengesteld voor specifieke situaties, gedachten en rituelen. Rol ze op de huid, op je kussen of op een crystal pouch van Dyona en ervaar de verfijnde energie van deze rollers.

Je dromen achterna

De INTENTIONS energy oil van Dyona  is een goede ondersteuning rond de nieuwe maan. Daarnaast erg geschikt om te gebruiken bij het werken aan je doelen en het ondernemen van nieuwe dingen.  Het is een aardende olie met een zoete en toch frisse geur, die helpt om je geest tot rust te brengen en de vreugde van het leven te zien. Zij helpt je om verder te kijken en je dromen achterna te gaan.
De olie werkt in op het energieveld van het lichaam en geest. De INTENTIONS energy oil bestaat uit onder andere amandelolie,  pepermunt, mandariijn, geranium, zwarte toermalijn en rode jaspis.  Het flesje is een 10ml flesje van glas met een roller van natuurlijke rode jaspis. De olie in het flesje kan verkleuren na verloop van tijd.

Rol de olie op één van deze punten op je lichaam

– Binnenkant van de polsen
– Onder je voeten
– Op een chakrapunt

Daarnaast kan je de olie ook op het kussen rollen voor tijdens de nacht of een crystal pouch van Dyona. Vul deze crystal pouch eventueel met stenen en draag hem bij je.

Test altijd eerst goed uit of je niet allergisch bent voor de olie door dit op een klein stukje van de huid te rollen. Bij irritatie meteen met lauwwarm water afwassen.

*let op met allergiën. Deze olie is niet geschikt voor kinderen om op de huid te dragen.