Hanger tijgeroog

Koop dit product en verdien 0 Crystal points

Hanger tijgeroog

Verdien 0 Crystal points
6.20

Op voorraad

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst
Deel dit product:

Per bestelling zit er één koordje bij om de hanger aan te hangen, ongeacht hoeveel hangers je besteld. Wil je graag meer dan één koordje? Klik dan hier. De hangers worden per stuk verkocht. De kleur kan iets verschillen van de foto.

Tijgeroog is een steen met een opake geel- tot roodbruine zijdeglans. Deze prachtige steen, met haar stoere naam en tijgerachtige uiterlijk, beschermt jou tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in jezelf en anderen. Tijgeroog helpt jou om afstand te nemen van bepaalde zaken om zo beter het overzicht te bewaren. Heb je het gevoel dat je geen beslissing kan nemen in bepaalde situaties? Tijgeroog geeft jou de kracht en moed om naar het groter geheel te kijken en makkelijker de knoop door te hakken.

De tijger die jou beschermd

Tijgeroog is dé steen die jou kracht, moed en vertrouwen geeft om jou doelen te bereiken. Ze is een fijne steen om bij je dragen wanneer je worstelt met dilemma’s, twijfels, besluitenloosheid en angsten. Deze steen zal je rust geven waardoor je beter naar het grote geheel kunt kijken en helpt jou om de kracht te vinden om een beslissing te maken. Daarnaast is vooral de goudgele Tijgeroog een fijne steen om bij je te dragen tijdens examens. Het zal jouw analytisch vermogen vergroten en je helpen om moeilijke vraagstukken te doorgronden.

Positieve fysieke effecten

Fysiek gezien heeft de kracht van Tijgeroog een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel en gaat het hyperventilatie tegen, met andere worden: ze heeft een positief effect op de luchtwegen. Daarnaast heeft ze een pijnstillende werking. Ze bevordert rust en helpt jou wanneer je overprikkeld bent. Heb je het gevoel dat je erg gespannen bent en voelt jou lijf verkrampt aan? Tijgeroog ontspant bij spanningen omdat ze het hart en de bloedsomploop stimuleert en een positieve werking heeft op botten en gewrichten. Heb je bijvoorbeeld last van spierpijn of spanning in je spieren? Een warm Tijgeroog kan de spieren weer laten ontspannen.

Kinderen en tijgeroog

Tijgeroog en kinderen is ook een hele fijne combinatie. Tijgeroog kan baat brengen aan kinderen die last hebben van verlegenheid of faalangst. Ook is zij een hele fijne steen wanneer kinderen moeite hebben met slapen als hun ouders er niet bij zijn. Tijgeroog geeft ze de kracht om minder bang te zijn en hun innerlijke tijger wat meer te laten zien!

Chakra: Zonnevlechtchakra
Voor kinderen geschikt: Ja
Fysiek: Bescherming, zelfvertrouwen, verkoudheid, longen, rust, aarden, hart, luchtwegen, botten