Hanger silk agaat

Koop dit product en verdien 1 Crystal points

Hanger silk agaat

Verdien 1 Crystal points
10.50

Op voorraad

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst
Deel dit product:

Per bestelling zit er één koordje bij om de hanger aan te hangen, ongeacht hoeveel hangers je besteld. Wil je graag meer dan één koordje? Klik dan hier.

Hele mooie witte agaat met prachtige lijnen in de steen. Ovaal geslepen met vlakke achterkant.  Op de foto zie je een voorbeeld. Deze agaat heeft naast de ‘normale’ werking van agaat, een ietwat zachtere energie dan andere agaatsoorten.

Agaat is een aardende steen die bescherming en innerlijke rust geeft. Deze steen helpt je om met beide benen op de grond te blijven staan tijdens jouw spirituele ontwikkeling. Dankzij de aardende eigenschappen van deze steen brengt zij balans en is zij goed voor de benen. Heb je problemen om wakker te worden uit dromen of meditaties? Zorg dat er agaat bij je in de buurt ligt en het ontwaken gaat makkelijker. De agaat steen is beschermend en helpt jou stabiliseren. Logischerwijs zorgt deze aardende steen er tevens voor dat jij een nuchtere houding behoud tijdens je spirituele en geestelijke groei. Je zult merken dat zelfreflectie beter werkt en dat je alles prima objectiever en meer van een afstandje kunt bekijken.

Chakra: Kruinchakra
Voor kinderen geschikt: Ja
Fysiek: Immuunsysteem, zwangerschap, zenuwstelsel