Hanger aventurijn

Koop dit product en verdien 0 Crystal points

Hanger aventurijn

Verdien 0 Crystal points
6.00

Op voorraad

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst
Deel dit product:

Per bestelling zit er één koordje bij om de hanger aan te hangen, ongeacht hoeveel hangers je besteld. Wil je graag meer dan één koordje? Klik dan hier. Hangers worden per stuk verkocht. De kleur kan iets verschillen van de foto.

Kun jij wel wat kalmte en positiviteit gebruiken? De aventurijn is een steen die kalmeert en een positieve bijdrage levert aan een positief gevoel. De steen komt in meerdere kleuren voor, maar de zachte energie zit in elke aventurijn steen. Toch hebben de verschillende kleuren aventurijn een andere positieve werking op jouw gevoel, dus kijk gerust welke aventurijn steen het beste bij jou past. Het zijn allemaal fijne stenen met prachtige eigenschappen en ze bevatten stuk voor stuk die zachte energie. Welke zachte energie kun jij wel gebruiken om jouw positieve gevoel een boost te geven?

Groene aventurijn is de steen voor rust en kalmte en heel geschikt voor kinderen. Deze steen heeft een positief effect op eczeem, helpt bij wondjes, pijn en het verwerken van emoties. Wat mij betreft is dit echte en steen die thuis hoort in een huis met kinderen. Deze steen past bij het hartchakra.

Chakra: Hartchakra
Geschikt voor kinderen: Ja
Fysiek: Helpt bij eczeem, wondjes, pijn en verwerken van emoties