Hanger septarie

Koop dit product en verdien 0 Crystal points

Hanger septarie

Verdien 0 Crystal points
6.40

Op voorraad

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst

Per bestelling zit er één koordje bij om de hanger aan te hangen, ongeacht hoeveel hangers je besteld. Wil je graag meer dan één koordje? Klik dan hier. De hangers worden per stuk verkocht. De kleur kan iets verschillen van de foto.

Septarie is een mengsel van verschillende mineralen en is eigenlijk een samengepakte kalkhoudende modder die verhard is. Klinkt wat minder chique dan het in werkelijkheid is, want de septarie is werkelijk een prachtige steen die tot ieders verbeelding spreekt. Vaak worden deze stenen verbonden met het dierenrijk, de één vind het lijken op de vlekken van een giraffe en de ander heeft het idee dat de drakenhuid er zo uit zou hebben gezien. Een andere naam voor septarie is dan ook drakensteen.

Septarie geeft overzicht

Septarie helpt goed wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet en dingen gaat vergeten. Ook wanneer je moeite hebt met concentreren is dit een fijne steen. Leg deze steen bij je werkplek of draag hem bij je zodat hij je kan helpen om beter te concentreren.

Daarnaast is de energie van septarie heel fijn wanneer je graag meer zelfvertrouwen wilt of last hebt van stress. De steen maakt rustig, is kalmerend en geeft je een boost energie. Deze steen is heel geschikt voor kinderen, niet alleen omdat zij goed kunnen communiceren met het dierenrijk en dieren in het algemeen, deze steen is heel erg fijn bij de ontwikkeling en groei van kinderen. Ook voor de grote mensen heeft zij juist die krachten om ons te helpen ons innerlijke kind te voeden. Zij geeft hoop, vertrouwen en vreugde. Want soms is het nog steeds heel erg fijn om in een plas regenwater te springen en ons innerlijke kind te laten lachen.

Chakra: Wortelchakra
Voor kinderen geschikt: Ja!
Fysiek: Concentratie, inzicht, groei, ontwikkeling, stress, rust, huid, maag