Hanger regenboog obsidiaan

Koop dit product en verdien 0 Crystal points
Out of stock!

Hanger regenboog obsidiaan

Verdien 0 Crystal points
5.50

Uitverkocht

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst
Deel dit product:

Per bestelling zit er één koordje bij om de hanger aan te hangen, ongeacht hoeveel hangers je besteld. Wil je graag meer dan één koordje? Klik dan hier. De hangers worden per stuk verkocht. De kleur kan iets verschillen van de foto.

Regenboog obsidiaan is een obsidiaan variant met een kleurrijke gloed. De hangers van Dyona hebben een lichte gloed, variërend van paars naar groen. Verwacht geen felle kleuren, daar is de kwaliteit van deze hangers niet naar (wat ook zorgt voor de goede prijs!)

Chakra: wortelchakra
Geschikt voor kinderen: Nee, in mindere mate
Fysiek: Bescherming, reiniging, afsluiten, inzicht

Obsidiaan is een vulkanisch glas dat de energie van inzicht en reiniging in zich heeft. Wanneer je dingen wil afsluiten, op eigen benen wil staan, dingen los moet laten of hulp nodig hebt bij de verwerking van angst en trauma’s, dan is de obsidiaan een goede steen. Ze houdt je een spiegel voor als je haar bij je draagt. Dat geeft veel inzicht, maar soms kan dit ook lastig zijn.

Regenboog obsidiaan is een sterk beschermende steen, maar wel wat zachter van energie vinden wij dan die van de gewone obsidiaan.

Ze wordt veel gebruikt in rituelen en dient daarbij als goede beschermer of kan gebruikt worden in rituelen om los te laten. De obsidiaan is ook een steen die je goed kunt gebruiken bij het beschermen van jezelf tegen negativiteit van buiten. Fysiek werkt de energie pijn verlichtend en verwarmt ze handen en voeten. Ideaal voor de winterhanden en wintertenen in de winter!