Hanger chalcedoon

Koop dit product en verdien 0 Crystal points

Hanger chalcedoon

Verdien 0 Crystal points
6.50

Op voorraad

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst

Per bestelling zit er één koordje bij om de hanger aan te hangen, ongeacht hoeveel hangers je besteld. Wil je graag meer dan één koordje? Klik dan hier. De hangers worden per stuk verkocht. De kleur kan iets verschillen van de foto.

Chalcedoon beïnvloed communicatie op een positieve manier, zowel luisterend communiceren als sprekend communiceren. Wanneer het lastig voor je is om gedachten om te zetten naar woorden of om de juiste bewoordingen te vinden, is dit een fijne steen om bij je te hebben. Een handige en fijne steen bij presentaties of spreekbeurten, waarbij je veel moet praten en alles goed wilt zeggen. De blauwe Chalcedoon absorbeert daarnaast negatieve energie.

Chalcedoon maakt communiceren makkelijker en beïnvloedt daardoor ook positief jouw zelfvertrouwen.

Spirituele werking

Chalcedoon geeft zelfinzicht, zelfvertrouwen, optimisme en vrolijkheid. Chalcedoon maakt creativiteit, openheid en enthousiasme. Hierdoor is het een uitstekende steen voor kinderen! De Chalcedoon edelsteen kan kinderen helpen om zich vrijer te bewegen in de omgang met anderen. Deze steen wordt ook wel de Lavendel Chalcedoon genoemd door haar mooie, heldere lavendelkleur.

Fysieke werking Chalcedoon

De steen geeft het lichaam veel positiviteit en rust, en is ideaal voor scholieren, studenten en volwassenen.

De Chalcedoon steen of Chalcedoon sieraden versterken het immuunsysteem, verbeteren het geheugen en de concentratie en verminderen stress.

Voor kinderen helpt de Chalcedoon edelsteen dan weer bij het voorkomen van bedplassen. Verder werkt de Chalcedoon steen troostend bij depressies, verlaagt het de bloeddruk, verlaagt het cholesterol gehalte en versterkt deze steen het skelet en heelt het botbreuken. Innerlijk wonden worden tevens geheeld door deze mooie steen.

Ideaal tijdens borstvoeding

Ben je zwanger of geef je momenteel borstvoeding? Tijdens de borstvoeding is zij ook een fijne steen om te dragen. De melkproductie wordt extra gestimuleerd en het immuunsysteem wordt versterkt. Deze energie geef je direct door aan het kind. Dat kan dan ook prima, aangezien dit een zeer geschikte steen is voor kinderen. Tijdens de zwangerschap bevordert deze edelsteen een gezonde zwangerschap.

Afkomst Chalcedoon edelsteen

De Chalcedoon edelsteen wordt veelal gevonden in Brazilië, Uruguay, Verenigde Staten, India, Madagaskar en Groot-Brittannië. De helderblauwe ‘lavendel’ Chalcedoon komt uit Namibië en wordt steeds zeldzamer. Deze steen stijgt dan ook in waarde.

Chalcedoon steen reiniging

Blauwe chalcedoon kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Je hoeft dus niet bang te zijn om deze steen per ongeluk te verpesten door een verkeerde reiniging.

Blauwe Chalcedoon sieraden

Er bestaan verschillende kleuren Chalcedoon edelsteen. Bij Dyona vind je de blauwe Chalcedoon kralen en edelstenen in verschillende vormen. Naast de blauwe Chalcedoon, die eigenlijk meer glazig wit met een blauwpaarse waas van kleur is (ook wel lavendel), bestaat er ook oranje, roze, appelgroene, rode en bruine Chalcedoon. De blauwe ‘lavendel’ Chalcedoon kun je kopen als mooie Chalcedoon armband, als losse hanger of in een prachtige mala van blauwe Chalcedoon kralen! Een mala met Lapis Lazuli en Chalcedoon helpt je om duidelijker te communiceren.

De blauwe Chalcedoon geeft een heerlijke energie af om direct op je huid te voelen. Ideaal dus om als sieraad zoals een Chalcedoon armband te dragen.

Chakra: keelchakra
Voor kinderen geschikt: Ja
Fysiek: Oren, keel, communicatie, longen, verkoudheid, borstvoeding, faalangst, immuunsysteem, zwangerschap