Dyona's chakra set A

Koop dit product en verdien 3 Crystal points
Sale!

Dyona’s chakra set A

Verdien 3 Crystal points
45.00 33.75

Op voorraad

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst

Wij hebben deze mooie chakraset samengesteld met mooie kwaliteit opleggers. Dit zijn plat geslepen stenen, ideaal om bij je te dragen, op je lichaam te leggen of wat je er ook mee wilt doen. Op de foto zie je een voorbeeld van wat je kunt verwachten. Niet alle opleggers zijn even groot of perfect rond: Heb vertrouwen dat krijgt wat je nodig hebt. In deze set zitten (van hoogste chakra naar laagste chakra):

Bergkristal: Voor inzicht, communicatie met het Universum en openheid.

Lepidoliet: Deze steen plaatsen wij op het derde oog chakra voor inzicht in wie jij bent en jouw spirituele pad. Tevens is deze steen fijn bij ondersteuning in eenzame gevoelens, faalangst en vriendschap.

Amazoniet: Prachtige amazoniet uit Rusland, kenmerkend door zijn felle kleur. Geplaatst op het keelchakra ondersteunt deze steen om uit te spreken wat je echt voelt en brengt kalmte in je communicatie. Zij geeft kracht o je eigen geluk te maken.

Aventurijn: Geplaatst op het hartchakra geeft aventurijn zachtheid en liefde.

Zonnesteen: De naam zegt het eigenlijk al. Door deze steen te kiezen ter ondersteuning van het zonnevlecht chakra helpt zij je om te verteren: wat in je vast zit mag loskomen en de steen helpt je om er mee om te gaan.

Rode jaspis: Zij maakt van jouw sacraal chakra een krachtcentrum van energie en passie.

Versteend hout: Deze steen laat jou met beide benen stevig staan en helpt piekeren te verminderen.

Wil je meer weten over de chakra’s? Klik dan hier.