Magical women gathering

Magical women gathering

0.00

Op voorraad

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst
Category:
Deel dit product:
Kom je samen met vrouwen jezelf dompelen in kracht, zachtheid en mystiek? De tijd van het jaar vraagt er gewoon om 🍁
 
Je bent tussen 10.45u en 11.00u welkom. Samen doen we een ritueel voor zachtheid, genieten we daarna van een lekkere gezonde lunch en dompelen we ons onder in samenzijn met thee, kaarten, kletsen en kaarsen. ♡♡♡
 
In het kort:
– De dag is van 10:45u tot en met 16:00 in de showroom van Dyona. Bijsterhuizen 2104D te Wijchen. Parkeren kan gratis voor de deur. Met in principe alleen een ritueel en lunch als planning; daarna is het open voor wat komen mag en wat we met elkaar kunnen doen.
 
– Je neemt wat mee voor de lunch of voor daarna onder de thee. We gaan voor gezond en vegetarisch. Deel in het evenement wat je meeneemt, dan kunnen anderen daarop inspelen en hebben we straks niet 20 komkommers 😉 Ik zorg voor thee en verder wat te drinken.
 
– Je neemt een kussen oid mee om op te zitten plus een eigen theekopje, bordje en bestek. Dekentjes en sloffen zijn natuurlijk de perfecte accessoires ✌ En vergeet je tarot deck, orakel deck, runen of wat je ook kunt bieden aan de andere vrouwen niet. Misschien heb je spulletjes liggen om dromenvangers te maken en wilt dan delen met een aantal vrouwen. Het is welkom! We hebben tafels om aan te zitten dus ook om lekker te knutselen voor wie dat wilt.
 
– Ik vraag geen ‘entree’ oid, maar zal wel een donatiepotje neer zetten voor een donatie als het kan voor de voorbereiding en het werk wat ik erin steek etc.
 
– Niet geschikt voor kinderen (mama’s krijgen dus ook gewoon rust 😉 )