Crystal healer VIP Ondernemers TERMIJNEN

Crystal healer VIP Ondernemers TERMIJNEN

200.00

Op voorraad

Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst
Categories:
Deel dit product:

VIP package Ondernemers

Dit pakket is speciaal voor (startende) ondernemers. Dit kan een praktijk zijn, maar ook een webwinkel of welke business dan ook. De focus ligt op jouw missie, branding en social media. Wil jij in jouw business meer werken met en vanuit energie? Plus tips en tricks krijgen voor een bloeiende business en op weg gaan naar een goede omzet per maand? Dan is dit iets voor jou!

Crystal healer cursus

XL stenenpakket ter waarde van €80,-

Crystal healer LIVE dag in Wijchen

TWEE 1 op 1 coaching momenten met Elise om jouw vaardigheden als crystal healer nog verder te ontwikkelen én te kijken naar eventuele blokkades en mogelijkheden van zelfontwikkeling. De coachingssessies zijn gericht op jouw spirituele groei, met behulp van bijvoorbeeld stenen. Uiteraard heeft Elise nog meer tools tot haar beschikking om met jou te delen ter ondersteuning. De coachingsgesprekken zijn online of in Wijchen.

Eén coaching gesprek met Elise die jou gaat ondersteunen met tips & tricks bij jouw business. Van te voren maken we jouw business profiel en gaan we in overleg kijken waar Elise jou mee kan helpen.

€890,-

Voor deelname aan het VIP package Ondernemers is het belangrijk dat er een klik is om het beste uit de coachingssessies te halen. Om deel te nemen aan het VIP package Ondernemers is het verplicht om het formulier in te vullen alvorens je in te schrijven. Klik hier om naar het formulier te gaan. Indien gewenst kunnen er extra business coaching gesprekken worden ingepland tegen een vast tarief.

Betaling in termijnen. Aanbetaling €200,- daarna 5x €140,-